Author Topic: DCDM++  (Read 71570 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline REBEL

  • Forum Ace
  • *****
  • Posts: 99
  • Karma: +1/-0
(No subject)
« Reply #100 on: 06 September, 2004, 11:21:02 »
Thanks AC nice idea
but at the moment i cant send you it as having trouble finding your email and sending attachment.
but this is my email addy

Rebelatthefort@msn.com


ok thanks AC

PtokaX forum

(No subject)
« Reply #100 on: 06 September, 2004, 11:21:02 »

Offline RiTARD

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 17
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #101 on: 08 September, 2004, 15:17:04 »
well i thank both you (alwaysconnected) and psf8500.. it worked when i changed it to backgrounddark 0  :P
im sucha nub :rolleyes:
« Last Edit: 08 September, 2004, 15:19:49 by RiTARD »

Cya at the Special Olympics

Offline AlwaysConnected

  • Lord
  • ***
  • Posts: 460
  • Karma: +2/-0
(No subject)
« Reply #102 on: 09 September, 2004, 08:40:04 »
Quote
Originally posted by RiTARD
well i thank both you (alwaysconnected) and psf8500.. it worked when i changed it to backgrounddark 0  :P
im sucha nub :rolleyes:
your welcome ;)
its just for phun  :D

Offline REBEL

  • Forum Ace
  • *****
  • Posts: 99
  • Karma: +1/-0
(No subject)
« Reply #103 on: 09 September, 2004, 21:37:46 »
I would just like to say. Thank you to AC for your time and help with emails and here, in our search for the solution to my problem with dcdm,
Also to those who have tried with their suggestion.
REBEL  :)

Offline AlwaysConnected

  • Lord
  • ***
  • Posts: 460
  • Karma: +2/-0
*** DCDM++ 0.038 08:54 13/09/2004 ***
« Reply #104 on: 13 September, 2004, 22:13:37 »
* Added comment to ADL Search (thanks Sulan, sorry it took so long :p).
* Doubled the allowed length of keywords.
* Added %[...] params for client detection regexp (thanks Sulan for the idea and some of the code).
* Added customisable params. eg. to use % for slots. Stored in Profiles.xml.
* Dropped support for old client profiles.
* Added a list view control to script editor showing all available scripts.
* Removed Open/Save/Reload buttons from script editor (it's all done from right click menu and a toolbar now).
* Browse file dialog is no longer used for scripts so reloading should now work better.
* Added background image to mainframe. You can use any image you like but i've included a nice image from the hubble space telescope :)
Credits: European Space Agency (http://www.spacetelescope.org/).
* Changed ISP checking code a bit.

http://www.ukdnb.dsl.pipex.com/dcpluspluskcdm/DCDM++v0.038.rar
http://www.ukdnb.dsl.pipex.com/dcpluspluskcdm/DCDM++v0.038-pdb.rar
http://www.ukdnb.dsl.pipex.com/dcpluspluskcdm/DCDM++v0.038-src.rar

Offline REBEL

  • Forum Ace
  • *****
  • Posts: 99
  • Karma: +1/-0
(No subject)
« Reply #105 on: 13 September, 2004, 23:36:18 »
Hi AC
Sorry to be a pain, but still have the problem with this new version.
I have posted on the dcdm forum a thread.

http://www.imperialnet.org/forum/viewtopic.php?t=1230 [img]

just dont figure

Offline AlwaysConnected

  • Lord
  • ***
  • Posts: 460
  • Karma: +2/-0
(No subject)
« Reply #106 on: 14 September, 2004, 08:26:42 »
Quote
Originally posted by REBEL
Hi AC
Sorry to be a pain, but still have the problem with this new version.
I have posted on the dcdm forum a thread.

http://www.imperialnet.org/forum/viewtopic.php?t=1230 [img]

just dont figure
hmz i donnot know what windows version you use,
but try to take an other windows theme is you run Windows XP

i had also some troubles with robocop and channelbot when i was using the Silver theme when i go to the standard theme all showed up

its worth a try

Good luck

Offline REBEL

  • Forum Ace
  • *****
  • Posts: 99
  • Karma: +1/-0
(No subject)
« Reply #107 on: 14 September, 2004, 13:54:58 »
Hi AC big thanks to you. I took my time setting it up and checking bit by bit. im really graitfull for your time.
 
thanks for everyones help on this thread.
I have SUCCESS lol
Its working fine so far.

Now i quess you all would like to know what the problem was with the last 2 versions for me.
now promise you will not SLAP me with a wet fish.  :)  

the problem is, if i pinned the icon shortcut to startup bar, i got no txt in mainchat.
but when i sent icon shortcut to desktop, it works fine.
so that was it.

most of my client programmes are not kept on main drive, they are kept in a secondary drive.

So, If anyone else is experiancing same sort off prob, dont pin icon to start up bar, send to desktop instead off.
Thanks Again All  :))

Offline AlwaysConnected

  • Lord
  • ***
  • Posts: 460
  • Karma: +2/-0
(No subject)
« Reply #108 on: 14 September, 2004, 15:55:42 »
Quote
Originally posted by REBEL
Hi AC big thanks to you. I took my time setting it up and checking bit by bit. im really graitfull for your time.
 
thanks for everyones help on this thread.
I have SUCCESS lol
Its working fine so far.

Now i quess you all would like to know what the problem was with the last 2 versions for me.
now promise you will not SLAP me with a wet fish.  :)  

the problem is, if i pinned the icon shortcut to startup bar, i got no txt in mainchat.
but when i sent icon shortcut to desktop, it works fine.
so that was it.

most of my client programmes are not kept on main drive, they are kept in a secondary drive.

So, If anyone else is experiancing same sort off prob, dont pin icon to start up bar, send to desktop instead off.
Thanks Again All  :))
thats what nobody think about  :D

lucky for you its working again  :]

Offline REBEL

  • Forum Ace
  • *****
  • Posts: 99
  • Karma: +1/-0
(No subject)
« Reply #109 on: 14 September, 2004, 16:48:41 »
:D
So AC
? would that be a prob in windows xp or the dcdm icon not being accepted to startup bar ?
just hope all our struggles helps others now.  :))  :]  :)  :D

Offline bastya_elvtars

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 3 725
  • Karma: +173/-7
  • The rock n' roll doctor
    • The FreshStuff3 Site
(No subject)
« Reply #110 on: 14 September, 2004, 16:57:36 »
Quote
Originally posted by REBEL
:D
So AC
? would that be a prob in windows xp or the dcdm icon not being accepted to startup bar ?
just hope all our struggles helps others now.  :))  :]  :)  :D

please explain this a bit better :D
Everything could have been anything else and it would have just as much meaning.

Offline REBEL

  • Forum Ace
  • *****
  • Posts: 99
  • Karma: +1/-0
(No subject)
« Reply #111 on: 14 September, 2004, 17:59:44 »
Hi bastya_elvtars

lets begin lol
in the dcdm folder you have a icon that starts the dcdm,
if i pinned this to startup menu i got no txt in mainchat,
but, if i created a shortcut to my desktop, it works perfectly,

so my question was.
is there a problem with the round icon in dcdm, or
is it windows xp caused the problem.
as the round icon starts the programme.
thats the only way i can explain it  :D

Offline bastya_elvtars

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 3 725
  • Karma: +173/-7
  • The rock n' roll doctor
    • The FreshStuff3 Site
(No subject)
« Reply #112 on: 14 September, 2004, 18:23:16 »
do not copy the exe file to startup folder.
create a link to desktop, and put that link into startup folder.
If it does not work: hmmm... :)
Everything could have been anything else and it would have just as much meaning.

Offline bastya_elvtars

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 3 725
  • Karma: +173/-7
  • The rock n' roll doctor
    • The FreshStuff3 Site
(No subject)
« Reply #113 on: 15 September, 2004, 15:14:33 »
Does DCDM++ have to get special protocol dommands from the hub in order to work properly?

(like blackdc?)
Everything could have been anything else and it would have just as much meaning.

Offline AlwaysConnected

  • Lord
  • ***
  • Posts: 460
  • Karma: +2/-0
(No subject)
« Reply #114 on: 16 September, 2004, 15:04:12 »
Quote
Originally posted by bastya_elvtars
Does DCDM++ have to get special protocol dommands from the hub in order to work properly?

(like blackdc?)
check the source of it and you can see it

Offline bastya_elvtars

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 3 725
  • Karma: +173/-7
  • The rock n' roll doctor
    • The FreshStuff3 Site
(No subject)
« Reply #115 on: 17 September, 2004, 22:37:51 »
i ask this because DCDM++ behaves really strange in my hub: it simply canot connect to users, and notifies connecion timeout on the whole userlist.
Everything could have been anything else and it would have just as much meaning.

Offline VAZ

  • Member
  • ***
  • Posts: 35
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #116 on: 17 September, 2004, 23:21:40 »
it does act strange in my hub to ... sometimes when a user connects it does not show him in the list even if i refresh it also if someone disconnects he is still stuck on the list.. i really cant use it becouse of that.. so i still use dc++k cdm  ?(

Offline bastya_elvtars

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 3 725
  • Karma: +173/-7
  • The rock n' roll doctor
    • The FreshStuff3 Site
(No subject)
« Reply #117 on: 22 September, 2004, 21:50:59 »
dcdm++ rocks, but its also a memory leak :( eating 90 meg
Everything could have been anything else and it would have just as much meaning.

Offline Quicksilver

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #118 on: 25 September, 2004, 15:50:21 »
Quote
Originally posted by MrZ
Wel i guess i must be bad to explain :))

in my Settings:
 -> DCDM++ -> Clients -DC++ Stealth 1 to Stealt 4,
the action is set to Raw1

Raw 1 in the hub faw is set to :
$To: %[mynick] From: %[mynick] $<%[mynick]> <%[nick]> ----> %[clienttype] - %[cheatingdescription]|

I waited and waited and the client still didnt kick
All the "Raw commands" in 10.7 is default (=No action).

And American Idiot, if i get a listLen error what does it means?
When u say "File lengt" do u mean some of the settings. "file list to small" or "File list to big" as i cant find any settings talking about "File length"

Tnx guys for trying

And i must tell u that 99% of the users in our hub is proper users so i must be 110% sure that the DCDM is making the right decision :))

Z ya

How about using a raw that kicks and not just notificates you, something like:

$To: botname From: %[mynick] $<%[mynick]> #kick %[nick] ----> %[clienttype] - %[cheatingdescription]|

Offline MrZ

  • Lord
  • ***
  • Posts: 391
  • Karma: +4/-0
(No subject)
« Reply #119 on: 27 September, 2004, 18:43:44 »
Hia :)

tnx Quicksilver but after the nex release of DCDM it worked smooth, or i had dome small mistake i couldnt see.

Doing progress here with a great client (and a little help from u friends)- tnx all

Z ya
Always remember that you are unique... just like everyone else :-D

Offline DEEP-GOA

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 122
  • Karma: +5/-0
    • DEEP-GOA
(No subject)
« Reply #120 on: 27 September, 2004, 19:30:48 »
*** DCDM++ 0.039 16:49 27/09/2004 ***
Added two check boxes to disable/enable debugging in the debug frame.
Checked filelist now on high priority instead of lowest.
Added an IP filter option in debug frame.
Added options in client profiles for "recheck" and "skip extended check".
Added confirmation of removing fav hubs and ADL entries.
Updated to PCRE 5.0.
Added option to have case insensitive RegExp ADL searches.
Added option to match shares for fake hub count checking and multi hub kick.
Added option for displaying users IPs (if known) in main chat. Use /showips or set the default in Settings > DCDM++. A small change to formatting.lua is included so it doesn't screw up formatting.
Added "Get user responses 3". This will detect Reverse Connect (including speedcores "stealth" mod). Non revconn clients should timeout to this test.
Reverse connect is auto checked when you have extended checking enabled.
Added a raw command option for reverse connect.
Added winamp controls toolbar (Thanks Sulan).
Added a refresh button to winamp frame.
Added a filelist generator column.

really zakaupdate lol

http://www.ukdnb.dsl.pipex.com/dcpluspluskcdm/DCDM++v0.039.rar

http://deep-goa.no-ip.org
Put any term or title on me you want. What I am is what I do. I make things.

Offline AlwaysConnected

  • Lord
  • ***
  • Posts: 460
  • Karma: +2/-0
(No subject)
« Reply #121 on: 27 September, 2004, 20:34:49 »
Quote
Originally posted by DEEP-GOA
*** DCDM++ 0.039 16:49 27/09/2004 ***
Added two check boxes to disable/enable debugging in the debug frame.
Checked filelist now on high priority instead of lowest.
Added an IP filter option in debug frame.
Added options in client profiles for "recheck" and "skip extended check".
Added confirmation of removing fav hubs and ADL entries.
Updated to PCRE 5.0.
Added option to have case insensitive RegExp ADL searches.
Added option to match shares for fake hub count checking and multi hub kick.
Added option for displaying users IPs (if known) in main chat. Use /showips or set the default in Settings > DCDM++. A small change to formatting.lua is included so it doesn't screw up formatting.
Added "Get user responses 3". This will detect Reverse Connect (including speedcores "stealth" mod). Non revconn clients should timeout to this test.
Reverse connect is auto checked when you have extended checking enabled.
Added a raw command option for reverse connect.
Added winamp controls toolbar (Thanks Sulan).
Added a refresh button to winamp frame.
Added a filelist generator column.

really zakaupdate lol

http://www.ukdnb.dsl.pipex.com/dcpluspluskcdm/DCDM++v0.039.rar
Would be great to post also the
Source and the debug file

Source : http://www.ukdnb.dsl.pipex.com/dcpluspluskcdm/DCDM++v0.039-src.rar

Debug: http://www.ukdnb.dsl.pipex.com/dcpluspluskcdm/DCDM++v0.039-pdb.rar

Offline BoJlk

  • Lord
  • ***
  • Posts: 335
  • Karma: +2/-0
(No subject)
« Reply #122 on: 28 September, 2004, 15:18:07 »
When i furst installed the DCDM v0.038...

It Warned me about the FireWall i used, that is a problem
and i shouldn't use it!

Had anyone encountered any problems using Firewall and DCDM?
« Last Edit: 28 September, 2004, 15:18:58 by BoJlk »

Offline REBEL

  • Forum Ace
  • *****
  • Posts: 99
  • Karma: +1/-0
(No subject)
« Reply #123 on: 28 September, 2004, 15:53:36 »
BoJlk
strange I run a firewall pc-cillen but i dont run the XP firewall.
and have had no probs atall
perhaps it might be the level you have set at
you should be able to set firewall to allow it through.
Good Luck

Offline AlwaysConnected

  • Lord
  • ***
  • Posts: 460
  • Karma: +2/-0
(No subject)
« Reply #124 on: 28 September, 2004, 16:17:00 »
Quote
Originally posted by BoJlk
When i furst installed the DCDM v0.038...

It Warned me about the FireWall i used, that is a problem
and i shouldn't use it!

Had anyone encountered any problems using Firewall and DCDM?
try to open a port in your firewall
and enter the port also in your DCDM++

PtokaX forum

(No subject)
« Reply #124 on: 28 September, 2004, 16:17:00 »