Author Topic: Bug  (Read 2480 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bastya_elvtars

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 3 725
  • Karma: +173/-7
  • The rock n' roll doctor
    • The FreshStuff3 Site
Bug
« on: 22 August, 2006, 00:25:19 »
[01:18:53] <bastya_elvtars> 
[01:19:15] <bastya_elvtars> 
[01:19:18] <bastya_elvtars> lol
[01:19:33] <bastya_elvtars> if I post plain space, then the hub crashes
[01:19:35] <bastya_elvtars>                                             

[01:19:35] <-=OpChat=-> An error had occured in the settings script! Please an Operator report it on http://forum.ptokax.org . The errormessage: ...sktop\Servers\PtokaX Admins Hub\scripts\settings.lua:1006: bad argument #1 to 'lower' (string expected, got nil)

use * instead of + please :P
Everything could have been anything else and it would have just as much meaning.

PtokaX forum

Bug
« on: 22 August, 2006, 00:25:19 »

Offline -SkA-

  • Moderator
  • Double Ace
  • *****
  • Posts: 133
  • Karma: +24/-2
Re: Bug
« Reply #1 on: 22 August, 2006, 08:42:07 »
[01:18:53] <bastya_elvtars> 
[01:19:15] <bastya_elvtars> 
[01:19:18] <bastya_elvtars> lol
[01:19:33] <bastya_elvtars> if I post plain space, then the hub crashes
[01:19:35] <bastya_elvtars>                                             

[01:19:35] <-=OpChat=-> An error had occured in the settings script! Please an Operator report it on http://forum.ptokax.org . The errormessage: ...sktop\Servers\PtokaX Admins Hub\scripts\settings.lua:1006: bad argument #1 to 'lower' (string expected, got nil)

use * instead of + please :P


Thanks, bug fixed  ;D
???:::??x??em?-N????:::??? ?wN??

BrianzaLand Blog" style="border:0

Offline bastya_elvtars

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 3 725
  • Karma: +173/-7
  • The rock n' roll doctor
    • The FreshStuff3 Site
Re: Bug
« Reply #2 on: 22 August, 2006, 13:18:00 »
OK, then I lock
Everything could have been anything else and it would have just as much meaning.

PtokaX forum

Re: Bug
« Reply #2 on: 22 August, 2006, 13:18:00 »