Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
FreshStuff3 / FreshStuff3 5.0.2 released
« Last post by bastya_elvtars on Yesterday at 21:45:18 »
After a long wait, 5.0.2 is here: https://bitbucket.org/freshstuff3/freshstuff3/downloads/5.0.2.zip

Just extract over the previous install (if you have one), nothing will be overwritten. Compatible with PXLUA 5.1 as well as 5.3.
Version 5.5 is in the works, there are features being actively implemented.

Here is the changelog. More updates later, stay tuned!

Quote
added: LoadCfg() config loader function
   - checks for config files and if missing creates a default one
   - makes upgrading easier
   - every module can load its own config easier
   - you can now instal FreshStuff3 over your current install.
changed: Lua 5.3 compatibility (also compatible with 5.1)
   - removed deprecated functions or worked them around
   - reworked for new module system
   - Windows: changed for the "universal" LFS.dll (included)
changed: removed ***s form SendOut()s
added: directories 'lib' and 'data' with readmes
   (kinda forced as mercurial does not handle empty dirs,
   makes future upgrading/deployment easier)
2
Offtopic / Re: catching up
« Last post by bastya_elvtars on Yesterday at 00:10:05 »
just got back to my code :)
3
Request for scripts / Bad Client Script
« Last post by Bostyan87 on 17 April, 2017, 23:15:20 »
Hello, I look on forum but didn`t find it... anyone know any script for PtokaX 0.4.1.2.

I just need simple Kick script no right click menu etc. just simple small script that works on v0.4.1.2.


I foud this one... for now it works. I had to remove row 42 don`t know if is ok but no errors...


http://forum.ptokax.org/index.php?topic=3786.msg51545#msg51545

Syntax [string "-- Simply script to disallow old DC++ clients without TTH suppo..."]:42: '}' expected near '{'

Code: [Select]
{" {" {"reverseconnect.sf.net","ReverseConnect","cccc"},

New row Code
Code: [Select]
{"reverseconnect.sf.net","ReverseConnect","cccc"},
4
News / PtokaX 0.5.2.2 released...
« Last post by PPK on 11 April, 2017, 21:49:18 »
New PtokaX is here.

Win32 GUI with Lua 5.3.4 and SQLite
Win64 GUI with Lua 5.3.4 and SQLite
Win32 service/console with Lua 5.3.4 and SQLite
Win64 service/console with Lua 5.3.4 and SQLite

Win32 GUI with Lua 5.1.5 and SQLite
Win64 GUI with Lua 5.1.5 and SQLite
Win32 service/console with Lua 5.1.5 and SQLite
Win64 service/console with Lua 5.1.5 and SQLite

UniX source (various Linuxes, various BSDs, Solaris, illumos, Haiku, Mac OS X)

Quote from: Changelog...
Added: Reconnect to database on connection failure or connection lost.
Fixed: Compile for Windows 10 IoT.
Fixed: Typo in server manager and resource leak in sqlite on exit (thx Pavel Pimenov for report).
Fixed: Incorrect long length message when incomplete search command was received (thx Alexey for report).
Fixed: Search request was sent to users without share (thx Pavel Pimenov for report).
Fixed: Missing $ValidateDenide when user use nick that is in reserved nicks (thx Alexey for report).
Fixed: Extra pipe in !checknickban result (thx Alexey for report).
Fixed: IP and Port check in DC commands. (thx Mank and Rolex for report).
Fixed: Missing IP check for validity in some hub commands.
Fixed: Empty password received from user was not checked properly and accepted as new password for reg.
Fixed: Bandwidth waste, when IPv6 user send search request with IPv4 address.
Fixed: Possible crash on hublist registration (thx Pavel Pimenov for report).
Fixed: Bind to single IP caused bind to all addresses when IPv6 address was empty.
Fixed: Typo in scripting interface. MaxSlotsLimt -> MaxSlotsLimit (thx C??oßy†? for report).
Changed: Log script errors is enabled by default for PtokaX versions without GUI.
5
Offtopic / Re: catching up
« Last post by pHaTTy on 26 March, 2017, 18:10:08 »
Hey TimeTraveller :)

Nope, nobody's around...

Heyyyyyyyyy Piglja!!!!!!!! (REAL PIGLJA?????), my heart skipped a beat when i seen this post!!!!! long time no speak, how are you doing? :D
6
PtokaX Development Versions / 0.5.2.1 build 553
« Last post by PPK on 26 March, 2017, 15:21:31 »
Windows x86-x64 version with GUI  and Lua 5.3.1: http://www.PtokaX.org/files/0.5.2.1-53-b553-x64.7z
Windows x86-x64 service with Lua 5.3.1: http://www.PtokaX.org/files/0.5.2.1-53-b553-srv-x64.7z

Windows x86-x64 version with GUI and Lua 5.1.5: http://www.PtokaX.org/files/0.5.2.1-51-b553-x64.7z
Windows x86-x64 service with Lua 5.1.5: http://www.PtokaX.org/files/0.5.2.1-51-b553-srv-x64.7z

Source for unix: http://www.PtokaX.org/files/0.5.2.1-nix-src-b553.tgz

Quote from: Changes from 0.5.2.1
Added: Reconnect to database on connection failure or connection lost.
Fixed: Typo in server manager and resource leak in sqlite on exit (thx Pavel Pimenov for report).
Fixed: Incorrect long length message when incomplete search command was received (thx Alexey for report).
Fixed: Search request was sent to users without share (thx Pavel Pimenov for report).
Fixed: Missing $ValidateDenide when user use nick that is in reserved nicks (thx Alexey for report).
Fixed: Extra pipe in !checknickban result (thx Alexey for report).
Fixed: IP and Port check in DC commands. (thx Mank and Rolex for report).
Fixed: Missing IP check for validity in some hub commands.
Fixed: Empty password received from user was not checked properly and accepted as new password for reg.
Fixed: Bandwidth waste, when IPv6 user send search request with IPv4 address.
Fixed: Possible crash on hublist registration (thx Pavel Pimenov for report).
Fixed: Bind to single IP caused bind to all addresses when IPv6 address was empty.
Changed: Log script errors is enabled by default for PtokaX versions without GUI.
7
HOW-TO's / HOW TO Write your own Bot Lesson 1
« Last post by JamespaX on 26 March, 2017, 01:20:43 »
Hi does anyone know how I can get into the chat room?

Thank you
8
Support / Strange IP message
« Last post by intersys on 24 March, 2017, 01:57:37 »
Just got an Arris NVG599 router with ATT fiber installed. I'm running PtokaX hub Hub for DC++ clients.
I have all ports forwarded correctly to my local ip. I also have dynamic dns server set up correctly.
When someone tries to connect they get a message from the hub stating that   "Your client sent incorrect IP 104.12.xxx.xxx in command, hub replaced it with your real IP 192.168.1.254 !"
The client ip is my WAN IP and it is saying my real ip is 192.168.1.254 which is the default gateway.
I'm not sure how to troubleshoot this one.
Any suggestions?
PS - It worked flawlessly on a different Arris router when I was with Time Warner Cable.

Thank you
9
well..sorry, but I'm done helping in this case. Having a domain says nothing if you don't know how to use it properly.
10
You should be clever enough to do so, but if not, forget it.. and another reason.. why do you want a hub? You'll have to start with 0 users.. takes a pretty long time to grow. :matrix:
i dont care about users

i just have a hard time setting this up. i tried different software. i asked online on other sites for tutorials and i still get no luck.

i want to set up a public hub. i have a domain if that means anything.

show me the light  :blush:
Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10