!addclient dont work robo 10.021
 

News:

11 April 2017 - PtokaX 0.5.2.2 released...
8 April 2015 Anti child and anti pedo pr0n scripts are not allowed anymore on this board!
28 September 2015 - PtokaX 0.5.2.1 for Windows 10 IoT released...
3 September 2015 - PtokaX 0.5.2.1 released...
16 August 2015 - PtokaX 0.5.2.0 released...
1 August 2015 - Crowdfunding for ADC protocol support in PtokaX ended. Clearly nobody want ADC support...
30 June 2015 - PtokaX 0.5.1.0 released...
30 April 2015 Crowdfunding for ADC protocol support in PtokaX
26 April 2015 New support hub!
20 February 2015 - PtokaX 0.5.0.3 released...
13 April 2014 - PtokaX 0.5.0.2 released...
23 March 2014 - PtokaX testing version 0.5.0.1 build 454 is available.
04 March 2014 - PtokaX.org sites were temporary down because of DDOS attacks and issues with hosting service provider.

Main Menu

!addclient dont work robo 10.021

Started by Tw?sT?d-d?v, 27 August, 2006, 10:56:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tw?sT?d-d?v

not sure if bug or just disalbled by opti      but i had a pop up in hub new client found.. use !addclient clientname on/off
so i did and nothing happens . whats the deal with this opti ?

Optimus

not working for a loooooooooong time

Optimus

Tw?sT?d-d?v

HeHe        missed that bit         i been away for a bit   

will it work at some point ?
or can an addon script be made to do same thing?

the-master

edit /cfg/clienttags.xml whit lines:
    <Client>
        <ClientTag>ApexDC++</ClientTag>
        <ClientName>ApexDC++</ClientName>
    </Client>
keep on sharing :)

the-master

be sure hub is off when pasting to the hubsoft ;)
keep on sharing :)

SMF spam blocked by CleanTalk