Author Topic: PtokaX 15.18 hangs on startup  (Read 1617 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bastya_elvtars

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 3 744
  • Karma: +173/-7
  • The rock n' roll doctor
    • The FreshStuff3 Site
PtokaX 15.18 hangs on startup
« on: 17 October, 2004, 13:53:44 »
When i set up PtokaX 15.18, it runs fine. But when i close it, and reopen, it hangs and thus has 2 b closed forced. The problem only gets solved by deleting the ptokax.ini and setting up again. Any1 experienced similar?
Everything could have been anything else and it would have just as much meaning.

PtokaX forum

PtokaX 15.18 hangs on startup
« on: 17 October, 2004, 13:53:44 »

Offline Psycho_Chihuahua

  • Systemspecialist IT
  • Emperor
  • **
  • Posts: 1 054
  • Karma: +112/-1
  • I am wherever i want to be
    • PtokaX Luaboard
(No subject)
« Reply #1 on: 17 October, 2004, 14:46:28 »
only with American Idiots Ad Timer in at startup

but that happens on all my hubsofts ^^ TD4/TD4.99/15.8/15.18 and 15.25

all i have to do then is take out the ad timer, start the hub reinsert ad timer and then restart scripts
PtokaxWiki ?PtokaX Mirror + latest Libs

01100001011011000111001101101111001000000110101101101110011011110111011101101110001000000110000101110011001000000101010001101111011010110110111101101100011011110111001101101000

Offline bastya_elvtars

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 3 744
  • Karma: +173/-7
  • The rock n' roll doctor
    • The FreshStuff3 Site
(No subject)
« Reply #2 on: 17 October, 2004, 15:21:01 »
yea i also thnik that this is script-related

btw theres a better way

in editplus, select the whole script, then rightclick---format---line coment and there u go the whole script is a big comment thus disabled :D
Everything could have been anything else and it would have just as much meaning.

PtokaX forum

(No subject)
« Reply #2 on: 17 October, 2004, 15:21:01 »