Author Topic: SOCKS 5 problem  (Read 3223 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ubikk

  • Triple Ace
  • **
  • Posts: 154
  • Karma: +0/-0
SOCKS 5 problem
« on: 22 December, 2004, 19:29:35 »
Why does the following error occour every time I set my connection to socks5 :


[20:29] Unknown user agent! Bye!

 ?

PtokaX forum

SOCKS 5 problem
« on: 22 December, 2004, 19:29:35 »

Offline enema

  • Lord
  • ***
  • Posts: 276
  • Karma: +1/-0
(No subject)
« Reply #1 on: 23 December, 2004, 07:09:17 »
Quote
Originally posted by Ubikk
Why does the following error occour every time I set my connection to socks5 :


[20:29] Unknown user agent! Bye!

 ?

I dont think its ptokaX bug! But anyway, probably somekind of security script doesnt allow you to come in hub using socks5... only chance - use your scripts one by one till u find which one blocks socks5
8)  mitava.no-ip.org   8)

Offline Ubikk

  • Triple Ace
  • **
  • Posts: 154
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #2 on: 23 December, 2004, 08:47:43 »
The error is not from one of my scripts. It's definetly from PtokaX. Can someone tell me how to fix it? :)

Offline blackwings

  • Scripter
  • King
  • ******
  • Posts: 986
  • Karma: +12/-8
(No subject)
« Reply #3 on: 23 December, 2004, 09:51:02 »
Quote
Originally posted by Ubikk
The error is not from one of my scripts. It's definetly from PtokaX. Can someone tell me how to fix it? :)
I havn't heard about that problem either, hmm, what ptokax version are you useing?


Offline Ubikk

  • Triple Ace
  • **
  • Posts: 154
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #4 on: 27 December, 2004, 19:16:27 »
I'm using 0.3.2.6 TD 4

Offline DJ Bert

  • Triple Ace
  • **
  • Posts: 211
  • Karma: +6/-1
  • Guardian Scripter
(No subject)
« Reply #5 on: 28 December, 2004, 00:58:49 »
What kind of windows versions you running?
Windows 98 and ME has some troubles to run Ptokax.
Also they are not stable enough. Better use Win 2000, XP or Win server 2003.

Grtzzz
DJ Bert

Offline Ubikk

  • Triple Ace
  • **
  • Posts: 154
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #6 on: 07 January, 2005, 22:11:53 »
win xp sp 2

All i need to know now is if your hub can accept users with socks 5 connection type

Offline Typhoon

  • Lord
  • ***
  • Posts: 397
  • Karma: +22/-3
  • PGE Developer
    • PGE Homepage
(No subject)
« Reply #7 on: 08 January, 2005, 00:25:48 »
Quote
Originally posted by DJ Bert
What kind of windows versions you running?
Windows 98 and ME has some troubles to run Ptokax.
Also they are not stable enough. Better use Win 2000, XP or Win server 2003.

Grtzzz
DJ Bert

never had problems with PtokaX on Win98 , win98 just needs to be fully updated then it rums perfect , i had some great uptimes compared to it was on a 98 compy :o)

Typhoon?



Offline NightLitch

  • Emperor
  • **
  • Posts: 1 455
  • Karma: +16/-0
(No subject)
« Reply #8 on: 10 January, 2005, 00:44:24 »
If I remembered corectly TD4 doesn't allow Socket5 Mode.

The 0.330 Beta's does.

Think the case is like that.
//NL

Offline kazi

  • Forum Ace
  • *****
  • Posts: 75
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #9 on: 07 February, 2005, 19:29:36 »
Yes in 330  they can enter again...

and I would really like to block them. is there a way to set it up in RC?  or do I need a script for it?

thanx

PtokaX forum

(No subject)
« Reply #9 on: 07 February, 2005, 19:29:36 »