Author Topic: Post Bugs in 0.3.3.0 build 16.06 here!  (Read 12618 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PPK

  • Administrator
  • Emperor
  • *****
  • Posts: 1 481
  • Karma: +209/-22
  • PtokaX developer
Post Bugs in 0.3.3.0 build 16.06 here!
« on: 14 March, 2005, 10:53:43 »
Check changelog  and if bug is not already fixed, post it here  :))
"Most of you are familiar with the virtues of a programmer. There are three, of course: laziness, impatience, and hubris." - Larry Wall

PtokaX forum

Post Bugs in 0.3.3.0 build 16.06 here!
« on: 14 March, 2005, 10:53:43 »

Offline 6Marilyn6Manson6

  • Scripter
  • King
  • ******
  • Posts: 869
  • Karma: +47/-35
    • http://www.marilynmanson986.altervista.org
(No subject)
« Reply #1 on: 14 March, 2005, 11:01:13 »
Very good work PPK ;)

Offline Doobert

  • Fulll Member
  • ****
  • Posts: 63
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #2 on: 14 March, 2005, 21:39:44 »
Dont think its a bug in Ptokax but can you throw ony light on the following. It would appear that if you decide not to send MyINFO to everyone the NMDCv2 users do not se them as listed in the hub. Is that right?

Offline PPK

  • Administrator
  • Emperor
  • *****
  • Posts: 1 481
  • Karma: +209/-22
  • PtokaX developer
(No subject)
« Reply #3 on: 14 March, 2005, 22:09:35 »
Quote
Originally posted by Doobert
Dont think its a bug in Ptokax but can you throw ony light on the following. It would appear that if you decide not to send MyINFO to everyone the NMDCv2 users do not se them as listed in the hub. Is that right?
NMDC2 have bug, disable "Add user mode to MyINFO" on advanced tab ;)
It is crazy but with NMDC1 (and other clients) it works without problems :D
"Most of you are familiar with the virtues of a programmer. There are three, of course: laziness, impatience, and hubris." - Larry Wall

Offline Doobert

  • Fulll Member
  • ****
  • Posts: 63
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #4 on: 15 March, 2005, 08:38:09 »
Thanks PPK works a treat now.

Herodes

  • Guest
(No subject)
« Reply #5 on: 15 March, 2005, 10:11:58 »
I know this is not a bug,.... ( call me a bstrd.. ..) but the focusing of the UI Elements is not in the logical order ( use the Tab to scroll among them ) .. would it be possible to raise that qualitive aspect of this wonderfull soft ;) ?  

Great going PPK ...

Offline PPK

  • Administrator
  • Emperor
  • *****
  • Posts: 1 481
  • Karma: +209/-22
  • PtokaX developer
(No subject)
« Reply #6 on: 15 March, 2005, 10:26:32 »
Quote
Originally posted by Herodes
focusing of the UI Elements is not in the logical order ( use the Tab to scroll among them )
I try to fix it  ;)
"Most of you are familiar with the virtues of a programmer. There are three, of course: laziness, impatience, and hubris." - Larry Wall

Offline ruspant

  • Member
  • ***
  • Posts: 42
  • Karma: +1/-0
(No subject)
« Reply #7 on: 15 March, 2005, 11:39:22 »
Hi, since many of us uses ascii char in names an tags, why don't show them in ptokax simply using "Microsoft Sans Serif" font in all text fields ?

Offline PPK

  • Administrator
  • Emperor
  • *****
  • Posts: 1 481
  • Karma: +209/-22
  • PtokaX developer
(No subject)
« Reply #8 on: 15 March, 2005, 13:29:21 »
Quote
Originally posted by ruspant
why don't show them in ptokax simply using "Microsoft Sans Serif" font in all text fields ?
PtokaX font is set to Sans Serif :rolleyes:
"Most of you are familiar with the virtues of a programmer. There are three, of course: laziness, impatience, and hubris." - Larry Wall

Offline dannyger74

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +1/-0
(No subject)
« Reply #9 on: 15 March, 2005, 13:52:58 »
i have the problem, if i refresh filelist, i get disconnected. if i use command hubconfig nothing comes, am i the only one??

Herodes

  • Guest
(No subject)
« Reply #10 on: 15 March, 2005, 13:55:06 »
I dont think there is a !hubconfig in Ptx ...

Offline PPK

  • Administrator
  • Emperor
  • *****
  • Posts: 1 481
  • Karma: +209/-22
  • PtokaX developer
(No subject)
« Reply #11 on: 15 March, 2005, 14:22:22 »
Quote
Originally posted by dannyger74
i have the problem, if i refresh filelist, i get disconnected.
Bug in client  ?( Maybe on filelist refresh spam hub with MyINFOs or something like this  :))
"Most of you are familiar with the virtues of a programmer. There are three, of course: laziness, impatience, and hubris." - Larry Wall

Herodes

  • Guest
(No subject)
« Reply #12 on: 15 March, 2005, 18:41:01 »
Can't see any UserIP2, NoGetINFO Support in PtokaX presently .. at least the Supports string dont say so ...

can you fix that pls :)
( while you are at it could you install support for BotINFO as well .. ? )
« Last Edit: 15 March, 2005, 18:42:03 by Herodes »

Offline PPK

  • Administrator
  • Emperor
  • *****
  • Posts: 1 481
  • Karma: +209/-22
  • PtokaX developer
(No subject)
« Reply #13 on: 15 March, 2005, 18:50:31 »
Quote
Originally posted by Herodes
Can't see any UserIP2, NoGetINFO Support in PtokaX presently
UserIP2 not supported.
NoGetINFO is supported. But not visible if you use client with QuickList or NoHello supports ;)
"Most of you are familiar with the virtues of a programmer. There are three, of course: laziness, impatience, and hubris." - Larry Wall

Herodes

  • Guest
(No subject)
« Reply #14 on: 15 March, 2005, 18:52:22 »
Quote
Originally posted by PPK
NoGetINFO is supported. But not visible if you use client with QuickList or NoHello supports ;)
Aah .. that explains it .. ;) thx for the info ...

Offline BBD

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 18
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #15 on: 15 March, 2005, 19:19:27 »
the !ipinfo and !iprangeinfo commands dont work?

Tried using them and nothing comes?

Anyone else have this problem? ?(
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent. Is he able, but not willing? Then he is malevolent. Is he both able and willing? Then whence cometh evil? Is he neither able nor willing? Then why call him God?

Herodes

  • Guest
(No subject)
« Reply #16 on: 15 March, 2005, 21:39:54 »
Quote
Originally posted by BBD
the !ipinfo and !iprangeinfo commands dont work?

Tried using them and nothing comes?

Anyone else have this problem? ?(
Prolly this is due to the database of PtokaX... its is a section of Ptx that has not been healed for some versions now ..

Offline plop

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 2 464
  • Karma: +37/-0
(No subject)
« Reply #17 on: 15 March, 2005, 21:46:14 »
Quote
Originally posted by BBD
the !ipinfo and !iprangeinfo commands dont work?

Tried using them and nothing comes?

Anyone else have this problem? ?(
disabled because pta is rewriting the database.

plop
http://www.plop.nl lua scripts/howto\'s.
http://www.thegoldenangel.net
http://www.vikingshub.com
http://www.lua.org

>>----> he who fights hatred with hatred, drives the spreading of hatred <----<<

Offline Jorgo

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 103
  • Karma: +6/-6
(No subject)
« Reply #18 on: 16 March, 2005, 03:22:44 »
Hello :-)

The following things could be related to other things like my client, but please have a look:

1. Right-click on user list -> Refresh user list disconnects me from the hub (strongdc ?)

2. !cls triggers something weird (Xsthetic 8.07b ?)

3. Hubsoftware doesn't seem to remember deflood setting for Same searches. Always set to 1/60 on program start

4. Chat lines are not parsed (updated) correctly in webserver interface. Worked in 16.05.

5. Webserver port cannot be changed while hub is running (feature?).

Nice piece of work apart from that :-)

Offline bastya_elvtars

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 3 745
  • Karma: +173/-7
  • The rock n' roll doctor
    • The FreshStuff3 Site
(No subject)
« Reply #19 on: 16 March, 2005, 04:16:20 »
"!cls triggers something weird (Xsthetic 8.07b ?) "

Ptokax prob @ all?

"Webserver port cannot be changed while hub is running (feature?). "

As it is inbuilt, the whole proggie has to be restarted. Show me a webserver that is different. :P
Everything could have been anything else and it would have just as much meaning.

Offline PPK

  • Administrator
  • Emperor
  • *****
  • Posts: 1 481
  • Karma: +209/-22
  • PtokaX developer
(No subject)
« Reply #20 on: 16 March, 2005, 11:00:48 »
Quote
Originally posted by Jorgo
1. Right-click on user list -> Refresh user list disconnects me from the hub (strongdc ?)
StrongDC++ support Quicklist, and Quicklist not support refresh userlist ;) Btw is here any good reason for userlist refresh ?(

Quote
Originally posted by Jorgo
2. !cls triggers something weird (Xsthetic 8.07b ?)
Must be script, PtokaX don't have !cls command.

Quote
Originally posted by Jorgo
3. Hubsoftware doesn't seem to remember deflood setting for Same searches. Always set to 1/60 on program start
I check this...

Quote
Originally posted by Jorgo
4. Chat lines are not parsed (updated) correctly in webserver interface. Worked in 16.05.
I not make any changes in webserver :rolleyes:

Quote
Originally posted by Jorgo
5. Webserver port cannot be changed while hub is running (feature?).
Yes feature...  :]
"Most of you are familiar with the virtues of a programmer. There are three, of course: laziness, impatience, and hubris." - Larry Wall

Offline Khezex

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #21 on: 17 March, 2005, 22:10:28 »
Hmz... weird fenomenon today... i have a !regme command which regs automatically users... with the suplied pass... nothing weird about that... just that... i had 2-3 regs at the same time today, when a friend was logging in (what a weird situation =)) )... and umm he got his pass changed or so he says... i dunno their passwords, but he got a 3x bad password ban... so what i want from all of this ?
1. Look into it ?
2. What about a field to set the number of bad pass-es till ban + a dezactivate option? :D

Offline Pothead

  • Lord
  • ***
  • Posts: 455
  • Karma: +25/-4
(No subject)
« Reply #22 on: 17 March, 2005, 22:37:13 »
regme is from a script, not ptokaX. I'm guessing user error, cause i have seen people try stupid things like
!regme

(and worse) and well, i'm sure you can guess the rest.

Offline Khezex

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #23 on: 17 March, 2005, 23:37:44 »
Hahaha... yeah.... i saw people with that or evern [mypass]  << like that ... yeah some are strange... BUT... the problem was not with the new guys... it was with one of my vips that got logged, he didn't had problems before... hea had xanthos but then it was 1234... i dunno o.O

2 more things:
1. The GetNicks deflood, it get's reseted after i restart Ptokax...
2. If the deflood options start disabeled... you can still change the x/y sec thing... dunno if it's a bug though :P

Offline Skrollster

  • Lord
  • ***
  • Posts: 293
  • Karma: +3/-0
(No subject)
« Reply #24 on: 18 March, 2005, 02:53:58 »
Quote
Originally posted by Khezex
2. If the deflood options start disabeled... you can still change the x/y sec thing... dunno if it's a bug though :P

na, you should be able to set it up and then enable it..

PtokaX forum

(No subject)
« Reply #24 on: 18 March, 2005, 02:53:58 »