Author Topic: Putting two script togheter... My IP-Ranger & MasterBot ???  (Read 1472 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NightLitch

  • Emperor
  • **
  • Posts: 1 455
  • Karma: +16/-0
Putting two script togheter... My IP-Ranger & MasterBot ???
« on: 12 November, 2003, 21:27:35 »
Was wondering. Can I merge my big IP-Ranger with my big masterbot together???

I mean 2 script with diff. sorts of table will it take less memory than 1Big???

or should I have them seperat???

An easy ex. Merge Chilla's LOGGER and say RoboCop
would that work or would it be overload or someting???

If not one is better than two the way I see it in my situation.

/NightLitch
//NL

PtokaX forum

Putting two script togheter... My IP-Ranger & MasterBot ???
« on: 12 November, 2003, 21:27:35 »

Offline c h i l l a

  • Lord
  • ***
  • Posts: 347
  • Karma: +1/-0
(No subject)
« Reply #1 on: 12 November, 2003, 21:31:00 »
i don't know for sure, but I think

2 table with 100 entries is about the same as 1 table with 200 entries,  but is you try it out yourself.
« Last Edit: 12 November, 2003, 21:33:16 by c h i l l a »

Offline NightLitch

  • Emperor
  • **
  • Posts: 1 455
  • Karma: +16/-0
(No subject)
« Reply #2 on: 12 November, 2003, 21:33:46 »
So it will be no diff. with two instead off one???
//NL

PtokaX forum

(No subject)
« Reply #2 on: 12 November, 2003, 21:33:46 »