Author Topic: helpppppppppppppppppppppp me bug  (Read 2348 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gemini

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 148
  • Karma: +0/-0
helpppppppppppppppppppppp me bug
« on: 08 August, 2005, 00:14:52 »
i have this version 0.3.3.21.nt.dbg
fall in a second until 250 user disconnect
 why these problem '?
 thanks cordial greetings bye

PtokaX forum

helpppppppppppppppppppppp me bug
« on: 08 August, 2005, 00:14:52 »

Offline bastya_elvtars

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 3 744
  • Karma: +173/-7
  • The rock n' roll doctor
    • The FreshStuff3 Site
(No subject)
« Reply #1 on: 08 August, 2005, 00:28:20 »
So you say it disconnects many users? Is your net connection capable of holding such amount of users? Are you using XP SP2?
Everything could have been anything else and it would have just as much meaning.

Offline gemini

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 148
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #2 on: 08 August, 2005, 00:35:04 »
i have win 2000 pro

Offline gemini

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 148
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #3 on: 08 August, 2005, 00:36:46 »
i have win 2 k
sp4

Offline gemini

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 148
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #4 on: 08 August, 2005, 00:42:23 »
350 user but until little time it makes I did not have problems

i have 1.5 mb/256 kb dsl

Offline Northwind

  • Triple Ace
  • **
  • Posts: 213
  • Karma: +10/-2
(No subject)
« Reply #5 on: 08 August, 2005, 01:35:42 »
mhhm 256 upload can hold 300 user but if there is lot of passive users it do that what u have been report.

I have w2k & sp4 and 2048/512 DSL and hub runs beatifully with 350-400 users it takes about 36-40kbs to hold those...


Offline gemini

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 148
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #6 on: 08 August, 2005, 11:48:42 »
That solutions I have?  
thanks bye

PtokaX forum

(No subject)
« Reply #6 on: 08 August, 2005, 11:48:42 »