Author Topic: ***CB:General Help,...  (Read 3229 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Guibs

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 142
  • Karma: +3/-0
***CB:General Help,...
« on: 06 December, 2003, 04:00:22 »
Hi there,,

Please, ask your general questions (No settings or commands questions,... threads already about,...) about the script there,...

l8tr,, ;o)
-- Please,... don\'t ask help in Pm,...Forums are made for that, to help everyone & my Inbox pm will be safe,... Thks,,  :))  --
CB forum     /     CB Home page

PtokaX forum

***CB:General Help,...
« on: 06 December, 2003, 04:00:22 »

Offline uNiOn

  • Member
  • ***
  • Posts: 27
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #1 on: 27 January, 2004, 23:32:43 »
Hey sorry but im quiet new to ptokax and channelbot i never relly used channelbot.. but would relly need some help to get started.... so her i go.

well i did like it stood extracted al the files into scripts and well did'nt change anything relly dont know if its necesary well it seems to me like im not recogniced as master couse i cant se the master commands and cant use em when im tryin to use them in the chan...
is it like i must reg my use name in any script file or do i just use the ptokax to do that.....
would relly need some help here m8's
i use ptokax 0.326 and Channel_Bot.v4.3c_fix have been using robocop before but would like to use a more powerfull bot... any help is welcome thx uNiOn

Offline Event_Horizon

  • Lord
  • ***
  • Posts: 272
  • Karma: +3/-0
(No subject)
« Reply #2 on: 28 January, 2004, 22:18:29 »
Quote
Originally posted by uNiOn
Hey sorry but im quiet new to ptokax and channelbot i never relly used channelbot.. but would relly need some help to get started.... so her i go.

well i did like it stood extracted al the files into scripts and well did'nt change anything relly dont know if its necesary well it seems to me like im not recogniced as master couse i cant se the master commands and cant use em when im tryin to use them in the chan...
is it like i must reg my use name in any script file or do i just use the ptokax to do that.....
would relly need some help here m8's
i use ptokax 0.326 and Channel_Bot.v4.3c_fix have been using robocop before but would like to use a more powerfull bot... any help is welcome thx uNiOn

with CB 4.3c u get new userlevels ( e.x. networkfounder ) take a look in your userprofile, maybe it's changed or restart the script

u should take a look in the settings.dat file in CB folder.. add your name in Immune list,  change the Hub IPs first & second needed. U also can change the bot name & password ( e.x. needed to reg admins )

then it should work without any probs... if not try a hubrestart or ask the Author ( Guibs )
Greez ????_H???z??
??????????????????

??/v\\ \'?\' ?@?? ???? is Secured by RoboCop? Created by Optimus?

Offline AlwaysConnected

  • Lord
  • ***
  • Posts: 460
  • Karma: +2/-0
(No subject)
« Reply #3 on: 29 January, 2004, 13:28:35 »
Quote
Originally posted by uNiOn
Hey sorry but im quiet new to ptokax and channelbot i never relly used channelbot.. but would relly need some help to get started.... so her i go.

well i did like it stood extracted al the files into scripts and well did'nt change anything relly dont know if its necesary well it seems to me like im not recogniced as master couse i cant se the master commands and cant use em when im tryin to use them in the chan...
is it like i must reg my use name in any script file or do i just use the ptokax to do that.....
would relly need some help here m8's
i use ptokax 0.326 and Channel_Bot.v4.3c_fix have been using robocop before but would like to use a more powerfull bot... any help is welcome thx uNiOn
donnot forget to change the profiles.dat from CB to copy pas in your Ptokax folder

Robocop has other profiles then CB

Offline acrespo

  • Fulll Member
  • ****
  • Posts: 53
  • Karma: +0/-0
Temp Ban question
« Reply #4 on: 29 January, 2004, 20:50:52 »
I don't know if this is a Ptokax problem or Channelbot problem, but when I write the !unban command in a temp ban user, this user is deleted of TempBan.lst but don't deleted of Ptokax temp ban list.
There are any solution for this?

Offline Guibs

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 142
  • Karma: +3/-0
(No subject)
« Reply #5 on: 31 January, 2004, 23:40:55 »
Hi there,,

It's about PtokaX, yep,....
Temp banned users in the PtokaX TempBan list can't be unbanned,....

Hoping it will be fixed with the next PtokaX generation... :))

l8tr,, ;)
-- Please,... don\'t ask help in Pm,...Forums are made for that, to help everyone & my Inbox pm will be safe,... Thks,,  :))  --
CB forum     /     CB Home page

Offline acrespo

  • Fulll Member
  • ****
  • Posts: 53
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #6 on: 01 February, 2004, 16:58:49 »
Why not back to old temp ban method?

The old method wrote all bans in Ptokax perm ban but temp bans was write in tempban.lst and the function OnTimer delete automatically the temp ban. With this method I can delete temp bans manually if I need.

PtokaX forum

(No subject)
« Reply #6 on: 01 February, 2004, 16:58:49 »