Author Topic: Web server  (Read 3380 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rellik

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 15
  • Karma: +1/-0
Web server
« on: 24 May, 2009, 14:33:27 »
Hi
I've searched the forums , but cant an answer for my problem.
I am trying out ptokax 4.11 . My problem is that i cant get the web server working.
I have copied the html files from my previous (ver 3.5.2) hub, but it just doesnt look like the web server is enabled.

I have tried ptokax 4.11 gui , but cant find anywhere in the settings where to enable the web server (like in previous version)
I have also tried ptokax 4.11 Win32 Service, but cant see any entry in the settings.xml to enable the web server.

Is there a specific command to enable it?

Thanks

PtokaX forum

Web server
« on: 24 May, 2009, 14:33:27 »

Offline rellik

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 15
  • Karma: +1/-0
Re: Web server
« Reply #1 on: 24 May, 2009, 15:58:39 »
Ah , thanks.

So how do guys run web servers now? Something like wamp and then they are just able to pull certain values from ptokax ?

Offline Azurious

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 102
  • Karma: +5/-17
    • DesiDeshat - The World Of Desi Stuff!!!
Re: Web server
« Reply #2 on: 24 May, 2009, 22:11:00 »
where we can find it?
http://www.desideshat.com - The World Of Desi Stuff!!!

Offline rellik

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 15
  • Karma: +1/-0
Re: Web server
« Reply #3 on: 25 May, 2009, 00:16:37 »
Thx for your help American Idiot.
For the other fools like me out there, this what i did to get ptokax 4.11 working with web server

Configure Ptokax server.
Download American Idiot's pxweb script. (I used 1.0c as im missing the libraries to run 1.0d)
Configure a 3rd party web server like WAMP (Winxp also has built in IIS server if u like) and configure the root folder to c:\ptokax\hmtl\webstats


Offline rellik

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 15
  • Karma: +1/-0
Re: Web server
« Reply #4 on: 25 May, 2009, 00:42:03 »
Soz man, more questions
Ok after some playing (and reading) i have pxweb 1.0d script working ( Obviously downloading LuaFilesystem files)

I am unable to figure out exactly when the html pages are updated.
If i delete the html files, they are created, but shouldnt they keep updating ? If new users connect to the hub, will it reflect that?
What could be the cause of it not updating, or how frequently does the html files update?


Thanks
Rellik

Offline rellik

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 15
  • Karma: +1/-0
Re: Web server
« Reply #5 on: 25 May, 2009, 09:27:56 »
Ok , it doesnt seem to refresh the files.
If i do run a syntax check i get this error

Syntax [string "--[[..."]:52: attempt to index global 'SetMan' (a nil value)

Any idea?

Offline rellik

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 15
  • Karma: +1/-0
Re: Web server
« Reply #6 on: 25 May, 2009, 16:20:36 »
Oops yes, sorry i didnt think about where i'm posting it.

I went and deleted all the .web files and the html directory. After a while it recreated them. It all seems to be working 100% now.

Thanx for the help and the great work your doing American Idiot.

PtokaX forum

Re: Web server
« Reply #6 on: 25 May, 2009, 16:20:36 »