Author Topic: PtokaX TD4 and proxy sock 5 ....  (Read 1793 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline WENS

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: +0/-0
PtokaX TD4 and proxy sock 5 ....
« on: 24 May, 2004, 11:50:08 »
Hi all ...

I have a friend with a problem with his proxy ....

His connection is a proxy sock 5 and when he connect to ptokax TD4 he have this message :
Quote
*** Connecting to ###########"...
*** Connected
- Ce hub utilise PtokaX DC Hub 0.3.2.6 TestDrive 4  (UpTime: 118 hours, 56 minutes)
Private message from [BOT]###: <[BOT]###> Unknown user agent! Bye!
*** Disconnected


With beta 15.25 he don't have this problem ...

Where is the problem ??
His configuration ? (He use DC++)
Or ptokax TD4 have a bug with proxy sock 5 ??
Because if this user connect with a other connection ... No problem for his ... Just if he connect with his proxy ... Strange .... no ? .... ?(

Sorry For My English ...;p
WENS
FRENCH NETWORK FDFH?

PtokaX forum

PtokaX TD4 and proxy sock 5 ....
« on: 24 May, 2004, 11:50:08 »

Offline plop

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 2 464
  • Karma: +37/-0
(No subject)
« Reply #1 on: 24 May, 2004, 12:05:22 »
looks like ptokax TD4 doesn't understand the H:5 in his tag.
have him try passive mode for a test.

plop
http://www.plop.nl lua scripts/howto\'s.
http://www.thegoldenangel.net
http://www.vikingshub.com
http://www.lua.org

>>----> he who fights hatred with hatred, drives the spreading of hatred <----<<

Offline WENS

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: +0/-0
mmhhhh
« Reply #2 on: 25 May, 2004, 09:43:56 »
oki ... thank's ....

Waiting for the next release ...

Sorry For My English ...;p
WENS
FRENCH NETWORK FDFH?

PtokaX forum

mmhhhh
« Reply #2 on: 25 May, 2004, 09:43:56 »