Author Topic: after reboot  (Read 1725 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dannyger74

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +1/-0
after reboot
« on: 05 April, 2005, 18:55:28 »
after rebooting my hub, the users come in very slowly, about 30 users in half an hour, i'm using 16.09, but other owners have the same problem and they run 16.06 or 16.08. can somebody help me with this??

PtokaX forum

after reboot
« on: 05 April, 2005, 18:55:28 »

Offline ??????Hawk??????

  • Emperor
  • **
  • Posts: 1 044
  • Karma: +12/-2
    • Leeds Laptop Repairs
(No subject)
« Reply #1 on: 05 April, 2005, 19:00:39 »
Quote
Originally posted by dannyger74
after rebooting my hub, the users come in very slowly, about 30 users in half an hour, i'm using 16.09, but other owners have the same problem and they run 16.06 or 16.08. can somebody help me with this??


Check your connection, ( upload speed )

my hub is fully restored with all users in about 5 mins after a reboot...

??????Hawk??????

Offline dannyger74

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +1/-0
after reboot part 2
« Reply #2 on: 05 April, 2005, 19:02:22 »
the first half hour about 35 users come in, then after that about 15 users each hour. normally the hub has about 150 users and after a reboot it took about 5 minutes for all to come back

Offline dannyger74

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +1/-0
after reboot part 3
« Reply #3 on: 06 April, 2005, 13:02:57 »
upload speed is okay, no lag in the hub

PtokaX forum

after reboot part 3
« Reply #3 on: 06 April, 2005, 13:02:57 »