Author Topic: DC++k CDM  (Read 6866 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Roy

  • Forum Ace
  • *****
  • Posts: 98
  • Karma: +1/-0
DC++k CDM
« on: 03 December, 2003, 10:16:40 »
A new version of DC++k is available. There is a new developer that have started to work on it   :P  

DC++k CDM

A clean install of dc++ 0.251 before adding the binary isn't a bad idea. I had problems with high cpu usage when i mixed this one with the old. Now it runs smooth

After it's installed open favourite hubs and tick it so it reports the clients u want to be reported and enter the name of your op chat.

later (after u have scanned the hub) u can type +info "nickname" in op-chat, and the bot will tell some info about the client like this:

[08:38] <[OP]Roy> +info McGe
[08:38] McGe is using DC++ his Lock is: EXTENDEDPROTOCOLABCABCABCABCABCABC his Pk is: DCPLUSPLUS0.301ABCABC I have not got his filelist yet

or this:

[08:20] <[OP]Roy> +info tooslo
[08:20] tooslo is using oDC++ his Lock is: EXTENDEDPROTOCOLABCABCABCABCABCABC his Pk is: DCPLUSPLUS0.25ABCABC I downloaded his filelist at 7.00 kB/s

Developer have worked to solve the security problem and says he thinks it's fixed now. Though he wont in any way guarantee it. Use it at own risk.  Enjoy!  :D

*feedback* yes it do crash with c++ runtime error after a while, so consider it beta hehehehe, but it seems he is improving and debuging it "regulary"  :P

Credits & Questions psf8500

« Last Edit: 03 January, 2004, 07:01:17 by Roy »

PtokaX forum

DC++k CDM
« on: 03 December, 2003, 10:16:40 »

Offline [ES]latinmusic

  • Triple Ace
  • **
  • Posts: 236
  • Karma: +1/-0
(No subject)
« Reply #1 on: 03 December, 2003, 10:45:10 »
Before i install it, i will wait for your comments about how the client is going :)

Offline [NL]trucker

  • Lord
  • ***
  • Posts: 470
  • Karma: +2/-0
(No subject)
« Reply #2 on: 03 December, 2003, 11:53:31 »
does this dc++k only work with 0.251 or is it a stand-alone?

cause the versions i have used dont seem to like me  as they disconnected randomly from my hub.

and i do like the program but if it is disconnecting at own will it is no use to me.
Owner of FunnyHub
 
Funyhub.no-ip.info
       Forum Master of


Offline AlwaysConnected

  • Lord
  • ***
  • Posts: 460
  • Karma: +2/-0
(No subject)
« Reply #3 on: 03 December, 2003, 12:22:06 »


nice :)  8)

Offline Roy

  • Forum Ace
  • *****
  • Posts: 98
  • Karma: +1/-0
(No subject)
« Reply #4 on: 03 December, 2003, 17:35:04 »
hehehe screenshot shows he runs blackice defender, sucks bigtime but that's offtopic  :P screenshot is btw from developers page.
« Last Edit: 03 December, 2003, 17:37:33 by Roy »

Offline SaintSinner

  • Lord
  • ***
  • Posts: 293
  • Karma: +1/-0
(No subject)
« Reply #5 on: 03 December, 2003, 17:44:25 »
Quote
Originally posted by Roy
hehehe screenshot shows he runs blackice defender, sucks bigtime but that's offtopic  :P screenshot is btw from developers page.


and that he runs PTOKAX!!!!
we rule.
« Last Edit: 03 December, 2003, 17:46:40 by SaintSinner »
   


Offline kepp

  • Scripter
  • King
  • ******
  • Posts: 790
  • Karma: +2/-0
(No subject)
« Reply #6 on: 03 December, 2003, 18:07:41 »
Page Not Found :(
Guarding    

Offline oblivion

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 141
  • Karma: +1/-0
(No subject)
« Reply #7 on: 03 December, 2003, 19:46:08 »
Page Not Found  :S
.:::\'][\'  r  ?  ?  ?  ?    :: ][  ?  ?  ?  r  ?  ?  r  ?  \'][\'  ?  ?::::.    



hub address::     oblivion.servebeer.com


the hub

Offline Event_Horizon

  • Lord
  • ***
  • Posts: 272
  • Karma: +3/-0
(No subject)
« Reply #8 on: 03 December, 2003, 20:38:08 »
Hi there......

no prob here :D just overwrite the old exe & works perfect :)

Hope this one is more stable........

Greez Event_Horizon
Greez ????_H???z??
??????????????????

??/v\\ \'?\' ?@?? ???? is Secured by RoboCop? Created by Optimus?

Offline psf8500

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 20
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #9 on: 04 December, 2003, 11:03:05 »
:)

theres a new version


*** DC++k CDM v1.3 ***

Removed all the useless checkboxes in favourite hub properties.
Split the description and tag into seperate columns in user list as in the latest versions of dc++.
Added two columns for IP and Host (you will only see these if you are an OP).
Added much more info to +info . Including IP, Host, Supports + more.
Hopefully a little more stable (its been running here for the past 10 hours without problem).



Sorry if ppl have been having trouble getting on my site... works fine here :S

Offline REBEL

  • Forum Ace
  • *****
  • Posts: 99
  • Karma: +1/-0
Hi Guys
« Reply #10 on: 05 December, 2003, 12:26:36 »
I like this version of DC++K and have tried the first 2 versions, but having a prob with latest version crashing.
i wondered if there was a Forum for the new DC++K.
where i can report the bugs etc.
Thank you guys in advance.
REBEL
 :rolleyes:

Offline Snoris

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 122
  • Karma: +3/-0
(No subject)
« Reply #11 on: 05 December, 2003, 13:26:57 »
Can someone post all the codes to the fakehunter =))
I have forgotten all about how and when I shall write the codes =))

Offline MrZ

  • Lord
  • ***
  • Posts: 391
  • Karma: +4/-0
(No subject)
« Reply #12 on: 05 December, 2003, 19:12:48 »
Hia:))

I getting this:
*** Invalid target file (missing directory, check default download directory setting)

and i Have a dwl directory set..anyone have a clue?

and would be nice with some commands, or is it like the "old" raw commands??

Always nice to see ur posts Roy ..tnx :))

Z u

***Edited:
Found it, was the patch..i tried running it from descktop ..hehe

Another thing, it cant find other dc++K vesrions or DCPRO :((
« Last Edit: 05 December, 2003, 19:41:36 by MrZ »
Always remember that you are unique... just like everyone else :-D

Offline psf8500

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 20
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #13 on: 05 December, 2003, 23:47:04 »
Quote
Another thing, it cant find other dc++K vesrions or DCPRO :((


it can detect dc++k 0.177 and probably older versions. newer versions are pretty much undetectable

as for DCPRO, read the readme file.... it should show DCPRO in userlist, but this is untested.

have you seen a DCPRO user in your hub and my client hasn't detected it?
if so, what did it say in the userlist/+info?

please post your comments in the DC++k forum  as thats the one i check the most.

Offline Snoris

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 122
  • Karma: +3/-0
(No subject)
« Reply #14 on: 06 December, 2003, 00:09:59 »
Found a link with some RAW CMD for DC++K =]

Its right Here  :]

Offline MrZ

  • Lord
  • ***
  • Posts: 391
  • Karma: +4/-0
(No subject)
« Reply #15 on: 06 December, 2003, 08:31:19 »
Hia:))

Tnx 4 ur reply psf8500 :)
If u dont mind i prefeer to do the post in here..

My guess would be that the fakers use the latest releases of what ever they can get..hihi

And yes we tested the DCPRO with a "handmade tag" and this client reported just what we had wrote in the tag...but maybe i have wroong :)) it has happend b4 (i think)

Z ya
Always remember that you are unique... just like everyone else :-D

Offline Roy

  • Forum Ace
  • *****
  • Posts: 98
  • Karma: +1/-0
(No subject)
« Reply #16 on: 06 December, 2003, 13:52:09 »
Quote
Always nice to see ur posts Roy ..tnx :))
Thanks MrZ, i can't code or stuff like that so when i find something interesting that isn't mentioned on this forum i like to share what i've found, in that way i can help out making the forum up to date regarding dc related stuff  :)

Quote
Tnx 4 ur reply psf8500 :) If u dont mind i prefeer to do the post in here..
I will not answer on the behalf of psf8500, but i think we should use the proper forum for dc++k questions about the client, remember that other that use dc++k goes to that forum and we can't expect that psf8500 should do double posts both here and there. sign up on the dc++k forum, it takes 2 minutes doing so, and bookmark it  ;)

btw i really like the newest version of dc++k  :P
great work, i have a couple of questions, but i will post them in the dc++k forum

l8rs all
« Last Edit: 06 December, 2003, 13:53:29 by Roy »

Offline Optimus

  • Emperor
  • **
  • Posts: 1 474
  • Karma: +13/-1
(No subject)
« Reply #17 on: 02 January, 2004, 20:22:57 »
What do i have to do to Enable Client Detection in Favorites with the new version of DC++k-CDM-v2.2

I can't find any Check Boxes, any suggetions?

Thx  ;)

Offline MrZ

  • Lord
  • ***
  • Posts: 391
  • Karma: +4/-0
(No subject)
« Reply #18 on: 03 January, 2004, 06:13:26 »
Hia:))

Optimus, my guess is that u just put in a RAW command in the right side in the box of the client u want to detect.

I Dont use it my self at the moment but i can get some RAW's 4 ya if u need.

Common raw commands

btw there is a 2.3 out now too

Z ya
« Last Edit: 03 January, 2004, 06:14:03 by MrZ »
Always remember that you are unique... just like everyone else :-D

Offline Optimus

  • Emperor
  • **
  • Posts: 1 474
  • Karma: +13/-1
(No subject)
« Reply #19 on: 03 January, 2004, 08:52:39 »
ok Thx Mr.Z

But still Client Detection isn't working for me at Favorites

The rest is working like Fakehunter etc.

Who knows??

Offline Event_Horizon

  • Lord
  • ***
  • Posts: 272
  • Karma: +3/-0
(No subject)
« Reply #20 on: 03 January, 2004, 11:10:43 »
Quote
Originally posted by Optimus
ok Thx Mr.Z

But still Client Detection isn't working for me at Favorites

The rest is working like Fakehunter etc.

Who knows??

I'm using v1.8 - there is no checkbox for automatic detection, u have to do a rightklick on the user and coose get user response

but an good idea to give a checkbox 4 automatic userresponse
Greez ????_H???z??
??????????????????

??/v\\ \'?\' ?@?? ???? is Secured by RoboCop? Created by Optimus?

Offline Boss

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #21 on: 03 January, 2004, 11:12:57 »
btw there is a 2.3 out now too?????

But where all adress I now dosent work

Offline MrZ

  • Lord
  • ***
  • Posts: 391
  • Karma: +4/-0
(No subject)
« Reply #22 on: 03 January, 2004, 12:43:07 »
Hia:))

Here Boss ->>>      
:))

Z ya
Always remember that you are unique... just like everyone else :-D

Offline Nada@WTB

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 117
  • Karma: +6/-3
(No subject)
« Reply #23 on: 11 January, 2004, 05:07:14 »
Quote
Originally posted by Optimus
ok Thx Mr.Z

But still Client Detection isn't working for me at Favorites

The rest is working like Fakehunter etc.

Who knows??

you need to put in raw commands in each according to what action you want taken. For instance ,

<%[mynick]> !kick %[nick] |

<%[mynick]> !kill %[nick] |

<%[mynick]> !kick %[nick] |


you get the idea, btw thanks for Robo, it is tops.
Welcome Thieving Bastards
PtokaX 0.4.1.1
Leviathan v.4.1
ApexDC++ 1.2.1
Windows 7 Ultimate

PtokaX forum

(No subject)
« Reply #23 on: 11 January, 2004, 05:07:14 »