Author Topic: PtokaX Bot Numbers  (Read 2360 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sindrom

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
PtokaX Bot Numbers
« on: 06 October, 2007, 13:26:37 »
Why can't i change Maximum number of bots in Ptoka?

I had to go back to Ptoka 3.4 just to allow more than 16 Bots!

Is it possible to make an Edit box for this option?

PtokaX forum

PtokaX Bot Numbers
« on: 06 October, 2007, 13:26:37 »

Offline bastya_elvtars

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 3 752
  • Karma: +173/-7
  • The rock n' roll doctor
    • The FreshStuff3 Site
Re: PtokaX Bot Numbers
« Reply #1 on: 06 October, 2007, 14:25:18 »
Please do not hijack others' threads but try to find the appropriate place and start a new topic for your issue.
Everything could have been anything else and it would have just as much meaning.

Offline PPK

  • Administrator
  • Emperor
  • *****
  • Posts: 1 481
  • Karma: +209/-22
  • PtokaX developer
Re: PtokaX Bot Numbers
« Reply #2 on: 06 October, 2007, 22:44:13 »
No is not possible to make edit box to change max numbers of bots. Is possible to change max number of bots when there will be good reason to use more bots (no, creating fake users is not good reason !).
"Most of you are familiar with the virtues of a programmer. There are three, of course: laziness, impatience, and hubris." - Larry Wall

Offline CrazyGuy

  • Viking
  • ****
  • Posts: 506
  • Karma: +83/-20
    • ?????=-_The NightHawk_-=?????
Re: PtokaX Bot Numbers
« Reply #3 on: 07 October, 2007, 16:13:41 »
I don't see a reason either to have more than 16 bot names.
It is still possible to run more than 16 scripts, and an idea can be to have them use the main security bot.
16 different bot names is, imho, confusing for the users as well

PtokaX forum

Re: PtokaX Bot Numbers
« Reply #3 on: 07 October, 2007, 16:13:41 »