Author Topic: PtokaX 0.3.3.0 build 17.09 released...  (Read 19564 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline BoJlk

  • Lord
  • ***
  • Posts: 335
  • Karma: +2/-0
(No subject)
« Reply #50 on: 05 June, 2005, 03:13:30 »
Hi, i hope this question hasn't been asked.
How do i fix this version's problem with rmDC?
or it there settings that I've missed that block rmDC

PtokaX forum

(No subject)
« Reply #50 on: 05 June, 2005, 03:13:30 »

Offline GeceBekcisi

  • Scripter
  • Lord
  • ******
  • Posts: 311
  • Karma: +10/-1
  • You don't need eyes to see, you need vision..
(No subject)
« Reply #51 on: 05 June, 2005, 03:42:06 »
There is no way to alter it (i tried :) )
Do you need an advanced user handling script? Download UserBekcisi today (Latest Edit)
Features: User + ISP + GeoIP database, user info + share checking and many more...

Offline blackwings

  • Scripter
  • King
  • ******
  • Posts: 986
  • Karma: +12/-8
(No subject)
« Reply #52 on: 05 June, 2005, 04:23:23 »
Quote
Originally posted by BoJlk
Hi, i hope this question hasn't been asked.
How do i fix this version's problem with rmDC?
or it there settings that I've missed that block rmDC
the only wat to make rmdc++ to work, is for someone to find the source code for rmdc,
fix the bug in it and then compile the sourcecode.
« Last Edit: 05 June, 2005, 04:23:40 by blackwings »


Offline Snooze

  • Scripter
  • Viking
  • ******
  • Posts: 606
  • Karma: +54/-3
    • DiXBoT Website
(No subject)
« Reply #53 on: 05 June, 2005, 12:57:26 »
Would be nice if Ops with no key could be proccessed as "OpConnected" and not as "NewUserConnected" as im using it for stealth ops.

Just a suggestion..

[EDIT]
Right, i wasnt thinking.
« Last Edit: 05 June, 2005, 17:00:01 by Snooze »

Offline Snooze

  • Scripter
  • Viking
  • ******
  • Posts: 606
  • Karma: +54/-3
    • DiXBoT Website
(No subject)
« Reply #54 on: 05 June, 2005, 13:13:47 »
Umm... from 800 users to 1200 users my hub tribled the cpu users from 10% to 30% :(

Offline dragos_sto

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 122
  • Karma: +7/-1
  • World round and round ...
(No subject)
« Reply #55 on: 05 June, 2005, 13:57:14 »
ppk it possible to modify fuction OnTimer() so kant make something like dis :

function alabala()
StartTimer(x)
end
function burubu()
StartTimer(y)
end
function OnTimer(test)
if test == x do ...
elseif test == y do ...
else do...
end
end

it possible ?

Offline PPK

  • Administrator
  • Emperor
  • *****
  • Posts: 1 480
  • Karma: +209/-22
  • PtokaX developer
(No subject)
« Reply #56 on: 05 June, 2005, 15:58:09 »
Quote
Originally posted by Snooze
Would be nice if Ops with no key
OP without key ??? Here is nothing like this :rolleyes:
"Most of you are familiar with the virtues of a programmer. There are three, of course: laziness, impatience, and hubris." - Larry Wall

Offline ??????Hawk??????

  • Emperor
  • **
  • Posts: 1 044
  • Karma: +12/-2
    • Leeds Laptop Repairs
(No subject)
« Reply #57 on: 05 June, 2005, 17:13:31 »
Quote
Originally posted by dragos_sto
ppk it possible to modify fuction OnTimer() so kant make something like dis :

function alabala()
StartTimer(x)
end
function burubu()
StartTimer(y)
end
function OnTimer(test)
if test == x do ...
elseif test == y do ...
else do...
end
end

it possible ?



Code: [Select]

Timer1 = 20
Timer2 = 30

counter1 = 0
counter2 = 0

function OnTimer()
   if counter1 == Timer1
      (   do ... )
       counter1 = 0
   end
   if counter2 == Timer2
      (   do ... )
       counter2 = 0
   end
 counter1 = counter1 + 1
 counter2 = counter2 + 1
end

« Last Edit: 05 June, 2005, 17:14:51 by ??????Hawk?????? »

Offline dragos_sto

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 122
  • Karma: +7/-1
  • World round and round ...
(No subject)
« Reply #58 on: 05 June, 2005, 18:16:27 »
i whant to make something like this
SetTimer(10000)
count =0
function main()
end

function alabala(User)
if user == wrong nick then StartTimer(msg1)
if user == wrong tag then StartTimer(msg2)

function  OnTimer(user,msg)
if count <6 then
user:senddata(botanem,msg)
count = count + 1
else user:senddata(botanem,msg)
user:Disconnect()
count = 0
end
end

Offline gazzer

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 138
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #59 on: 05 June, 2005, 20:22:50 »
ppk
i am building a new network hub, but having a prob. it wont pickup regged and permbanned .dat files to turn to xml?
any ideas bud.

i have of course removed original.xml files first heheh

hubsoft is 17.09 debug
-=U=K=?=E=T=-???? the friendly network from good old blighty.

Offline dragos_sto

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 122
  • Karma: +7/-1
  • World round and round ...
(No subject)
« Reply #60 on: 05 June, 2005, 20:34:05 »
stop and close hub
then remove folder cfg from your ptoka hub
put your dat file then
open ptoka server
if dont work
try to use an old version and befor use latest version

Offline GeceBekcisi

  • Scripter
  • Lord
  • ******
  • Posts: 311
  • Karma: +10/-1
  • You don't need eyes to see, you need vision..
(No subject)
« Reply #61 on: 06 June, 2005, 16:38:11 »
Does PtokaX block raw commands like "$To: %[mynick] From: %[mynick] $<%[mynick]>|" and if yes, why? I wasn't successful when tried this for own report...
« Last Edit: 06 June, 2005, 16:39:44 by GeceBekcisi »
Do you need an advanced user handling script? Download UserBekcisi today (Latest Edit)
Features: User + ISP + GeoIP database, user info + share checking and many more...

Offline PPK

  • Administrator
  • Emperor
  • *****
  • Posts: 1 480
  • Karma: +209/-22
  • PtokaX developer
(No subject)
« Reply #62 on: 06 June, 2005, 17:11:58 »
Quote
Originally posted by GeceBekcisi
Does PtokaX block raw commands
Hub don't know if is raw command or normal command from client, no PtokaX don't block command if is not corrupted ;)
Quote
Originally posted by GeceBekcisi
"$To: %[mynick] From: %[mynick] $<%[mynick]>|"
But PtokaX block pm to yourself, same for connection requests :))
"Most of you are familiar with the virtues of a programmer. There are three, of course: laziness, impatience, and hubris." - Larry Wall

Offline Dessamator

  • Scripter
  • Emperor
  • ******
  • Posts: 1 262
  • Karma: +13/-9
(No subject)
« Reply #63 on: 06 June, 2005, 17:23:19 »
Quote
Originally posted by PPK
Quote
Originally posted by GeceBekcisi
Does PtokaX block raw commands
Hub don't know if is raw command or normal command from client, no PtokaX don't block command if is not corrupted ;)
Quote
Originally posted by GeceBekcisi
"$To: %[mynick] From: %[mynick] $<%[mynick]>|"
But PtokaX block pm to yourself, same for connection requests :))

hmm so thats why i couldnt send a msg to myself,  :D
Ignorance is Bliss.

Offline ConejoDelMal

  • Triple Ace
  • **
  • Posts: 160
  • Karma: +3/-0
(No subject)
« Reply #64 on: 06 June, 2005, 17:41:44 »
would it be possible to allow pm to oneself if user is Operator? I think its practical for Op's who use DcDm and similar clients
Rede-DC Comunidade Portuguesa de DC

Offline GeceBekcisi

  • Scripter
  • Lord
  • ******
  • Posts: 311
  • Karma: +10/-1
  • You don't need eyes to see, you need vision..
(No subject)
« Reply #65 on: 06 June, 2005, 17:59:00 »
Quote
Originally posted by [AT]conejodelmal
would it be possible to allow pm to oneself if user is Operator? I think its practical for Op's who use DcDm and similar clients

one more vote for this idea :]
Do you need an advanced user handling script? Download UserBekcisi today (Latest Edit)
Features: User + ISP + GeoIP database, user info + share checking and many more...

Offline dragos_sto

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 122
  • Karma: +7/-1
  • World round and round ...
(No subject)
« Reply #66 on: 06 June, 2005, 18:31:59 »
hmm .. you may do some spaming whit raw command :D

of course "if is not corrupted" .. :)

true true i test and work , it a little hard to configure the client

PtokaX forum

(No subject)
« Reply #66 on: 06 June, 2005, 18:31:59 »