Author Topic: UserBekcisi  (Read 17578 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GeceBekcisi

  • Scripter
  • Lord
  • ******
  • Posts: 311
  • Karma: +10/-1
  • You don't need eyes to see, you need vision..
UserBekcisi
« on: 10 November, 2006, 22:08:19 »
Well, I wasn't planning to release the LUA 5.1 version of UserBekcisi until I was sure of everything (I didn't have much time to test it); but as there are lots of requests for it here you go folks..

Please do report all the problems you face.. Even if I can't help; I am sure the other scripters around will help you..
« Last Edit: 11 November, 2006, 19:15:50 by Gєсє?єκсiѕi »
Do you need an advanced user handling script? Download UserBekcisi today (Latest Edit)
Features: User + ISP + GeoIP database, user info + share checking and many more...

PtokaX forum

UserBekcisi
« on: 10 November, 2006, 22:08:19 »

Offline TS-SkyNet

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +1/-1
Re: UserBekcisi
« Reply #1 on: 10 November, 2006, 23:17:48 »
Nice one  i be testing this thx Gєсє?єκсiѕi
Posted on: 10 November 2006, 21:24:28
Only one error i have found  is trying to get the whois on a user i get the following error

 UserBekcisi.v1.00.RC3.b010.LUA.5.1 Error: ...Ptokax Hub\scripts\UserBekcisi\System\Functions2.lua:1562: attempt to call field 'BeginConnect' (a nil value)

 on ptokax 0.3.5.1

Offline GeceBekcisi

  • Scripter
  • Lord
  • ******
  • Posts: 311
  • Karma: +10/-1
  • You don't need eyes to see, you need vision..
Re: UserBekcisi
« Reply #2 on: 10 November, 2006, 23:52:19 »
I was guessing that'd happen.. WHOIS command must be broken because I didn't have time to write a new code for new WSA library.

Please try not to use it for a while, at least until me or someone fixes it..
Do you need an advanced user handling script? Download UserBekcisi today (Latest Edit)
Features: User + ISP + GeoIP database, user info + share checking and many more...

Offline 6Marilyn6Manson6

  • Scripter
  • King
  • ******
  • Posts: 869
  • Karma: +47/-35
    • http://www.marilynmanson986.altervista.org
Re: UserBekcisi
« Reply #3 on: 11 November, 2006, 10:17:28 »
I Love this script :D

Offline speedX

  • Lord
  • ***
  • Posts: 437
  • Karma: +59/-19
Re: UserBekcisi
« Reply #4 on: 11 November, 2006, 11:23:03 »
Showing me the following error:
Quote
scripts\UserBekcisi.v1.00.RC3.lua:167: bad argument #1 to 'find' (string expected, got nil)

And after making some change suggested by Crazyguy, it is showing the following error
Quote
scripts\UserBekcisi.v1.00.RC3.lua:167: attempt to call global 'frmHubLGetHubDescr' (a nil value)
Wat shud I do now??

I Love this script :D

Me 2 ;)
« Last Edit: 11 November, 2006, 11:25:17 by speedX »
Thanking You,

speedX

Offline 6Marilyn6Manson6

  • Scripter
  • King
  • ******
  • Posts: 869
  • Karma: +47/-35
    • http://www.marilynmanson986.altervista.org
Re: UserBekcisi
« Reply #5 on: 11 November, 2006, 11:46:32 »

Offline Thor

  • Scripter
  • Lord
  • ******
  • Posts: 290
  • Karma: +45/-5
    • Hungarian Direct Connect Site
Re: UserBekcisi
« Reply #6 on: 11 November, 2006, 11:55:06 »
speedX change that line to:
Code: [Select]
if not string.find(frmHub:GetHubDescr(),"UB.RC3") thenGeceBekcisi:
Please change this line:
frmHub:SetHubDescr("\[UB.RC3\]."..frmHub:GetHubDescr())
to:
frmHub:SetHubDescr("frmHub:GetHubDescr().."\[UB.RC3\].")
Or something like this, because hungarian hubs description must start with [HUN], and if somebody use your great script, that will change. I could modify it, but many hub-owners don't know what caused this.

Offline speedX

  • Lord
  • ***
  • Posts: 437
  • Karma: +59/-19
Re: UserBekcisi
« Reply #7 on: 11 November, 2006, 17:15:02 »
:(

It is showing me the following error even after making tht change:
Quote
scripts\UserBekcisi.v1.00.RC3.lua:167: bad argument #1 to 'find' (string expected, got nil)

In my script line no. 167 looks like this:
Quote
if not string.find(frmHub:GetHubDescr(),"UB.RC3") then frmHub:SetHubDescr("\[UB.RC3\]."..frmHub:GetHubDescr()) end
« Last Edit: 11 November, 2006, 18:21:01 by speedX »
Thanking You,

speedX

Offline CrazyGuy

  • Viking
  • ****
  • Posts: 506
  • Karma: +83/-20
    • ?????=-_The NightHawk_-=?????
Re: UserBekcisi
« Reply #8 on: 11 November, 2006, 18:03:57 »
Quote
And after making some change suggested by Crazyguy, it is showing the following error

Code: [Select]
scripts\UserBekcisi.v1.00.RC3.lua:167: attempt to call global 'frmHubLGetHubDescr' (a nil value)
Wat shud I do now??


Well i can see you made a typing mistake in frmHub:GetHubDescr()

Offline GeceBekcisi

  • Scripter
  • Lord
  • ******
  • Posts: 311
  • Karma: +10/-1
  • You don't need eyes to see, you need vision..
Re: UserBekcisi
« Reply #9 on: 11 November, 2006, 18:20:43 »
First post updated with UserBekcisi v1.00 RC3.1 b010 LUA.5.1 built @ 20061111191154; disabled hub description change & PxWSA usage. Hope you don't have any errors now..
Do you need an advanced user handling script? Download UserBekcisi today (Latest Edit)
Features: User + ISP + GeoIP database, user info + share checking and many more...

Offline speedX

  • Lord
  • ***
  • Posts: 437
  • Karma: +59/-19
Re: UserBekcisi
« Reply #10 on: 11 November, 2006, 19:06:44 »
showing the following error :(
Quote
scripts\UserBekcisi.v1.00.RC3.1.lua:145: attempt to index global 'WSA' (a nil value)
Thanking You,

speedX

Offline GeceBekcisi

  • Scripter
  • Lord
  • ******
  • Posts: 311
  • Karma: +10/-1
  • You don't need eyes to see, you need vision..
Re: UserBekcisi
« Reply #11 on: 11 November, 2006, 19:17:08 »
First post updated with UserBekcisi v1.00 RC3.1 b010 LUA 5.1 built @ 20061111200935, error fixed.
Do you need an advanced user handling script? Download UserBekcisi today (Latest Edit)
Features: User + ISP + GeoIP database, user info + share checking and many more...

Offline speedX

  • Lord
  • ***
  • Posts: 437
  • Karma: +59/-19
Re: UserBekcisi
« Reply #12 on: 11 November, 2006, 19:41:11 »
Yes, now its working fine

But after some time it gives error in Ptokax, donno why, but the script works fine ever after the occurence of the error :P
Quote
scripts\UserBekcisi.v1.00.RC3.1.lua:340: attempt to index global 'tOnlineOps' (a nil value)
Thanking You,

speedX

Offline GeceBekcisi

  • Scripter
  • Lord
  • ******
  • Posts: 311
  • Karma: +10/-1
  • You don't need eyes to see, you need vision..
Re: UserBekcisi
« Reply #13 on: 11 November, 2006, 22:02:36 »
I must say wow  :o, interesting error messages you get from the new PtokaX  ::) , PPK has something changed with frmHub calls?  :-\
Do you need an advanced user handling script? Download UserBekcisi today (Latest Edit)
Features: User + ISP + GeoIP database, user info + share checking and many more...

Offline Mozzilla?

  • Member
  • ***
  • Posts: 30
  • Karma: +1/-0
    • ReSurRecTioN NeTworkS - The BEST hubs on DC - Home
Re: UserBekcisi
« Reply #14 on: 30 November, 2006, 15:17:43 »
Nice looking script, but could somebody adapt it so it can work with profile [6] HubOwner ???

Please and Thanks

Offline GeceBekcisi

  • Scripter
  • Lord
  • ******
  • Posts: 311
  • Karma: +10/-1
  • You don't need eyes to see, you need vision..
Re: UserBekcisi
« Reply #15 on: 30 November, 2006, 20:04:08 »
Open Settings.lua and modify the table below

Code: Lua
  1. tProfiles = {  
  2.         [-1] = {0,"User"},
  3.         [0] = {5,"Master"},
  4.         [1] = {3,"Operator"},
  5.         [2] = {2,"VIP"},
  6.         [3] = {1,"Reg"},
  7.         [4] = {4,"Moderator"},
  8.         [5] = {6,"NetFounder"},
  9. },

as

Code: Lua
  1. tProfiles = {  
  2.         [-1] = {0,"User"},
  3.         [0] = {5,"Master"},
  4.         [1] = {3,"Operator"},
  5.         [2] = {2,"VIP"},
  6.         [3] = {1,"Reg"},
  7.         [4] = {4,"Moderator"},
  8.         [5] = {6,"NetFounder"},
  9.         [6] = {7,"HubOwner"},
  10. },


It is just as simple as this..


NOTE: I assume HubOwner profile should have highest profile level index, so I put "7" as the profile level. But if you want something different (like NetFounder to be higher than HubOwner) you can arrange the numbers as you wish. Don't forget, higher the number is, higher the level is.
« Last Edit: 30 November, 2006, 20:08:03 by Gєсє?єκсiѕi »
Do you need an advanced user handling script? Download UserBekcisi today (Latest Edit)
Features: User + ISP + GeoIP database, user info + share checking and many more...

Offline Mozzilla?

  • Member
  • ***
  • Posts: 30
  • Karma: +1/-0
    • ReSurRecTioN NeTworkS - The BEST hubs on DC - Home
Re: UserBekcisi
« Reply #16 on: 02 December, 2006, 00:40:23 »
Thanks for your reply Gєсє?єκсiѕi, i made the modifications you posted but got the following error when scripts were reset and i reconnected to the hub

Quote
[23:31] Syntax ...es\MuZiK-XcHaNgE\scripts\UserBekcisi.v1.00.RC3.1.lua:294: attempt to index field '?' (a nil value)
[23:31] Syntax ...es\MuZiK-XcHaNgE\scripts\UserBekcisi.v1.00.RC3.1.lua:294: attempt to index field '?' (a nil value)

The line of code in the error is

Code: [Select]
if Data and tSettings.tProfiles[curUser.iProfile][1] <= tSettings.iMaxCheckLevel then
Taken from this section of code from the main script

Code: [Select]
--// Process each users / IPs
MyINFOArrival = function(curUser, Data)
if curUser then
if ScriptRunning then
tFunctions.Data_LogUser(curUser)
if Data and tSettings.tProfiles[curUser.iProfile][1] <= tSettings.iMaxCheckLevel then
return tFunctions.Check_Main(curUser, Data, 1)
end
end
else
if iDebug == 1 then TraceBack() end
end
end

I'm also getting this error after adding [6] = 1, to all the commands in commands.lua

Quote
[23:52] Syntax ...es\MuZiK-XcHaNgE\scripts\UserBekcisi.v1.00.RC3.1.lua:437: attempt to index field '?' (a nil value)
The line of code in the error is

Code: [Select]
if tSettings.tProfiles[curUser.iProfile][1] <= tSettings.iMaxCheckLevel and tSettings.iCheckSearch == 1 then
Taken from this section of code in the main script

Code: [Select]
SRArrival = function(curUser, Data)
if curUser and Data then
if tSettings.tProfiles[curUser.iProfile][1] <= tSettings.iMaxCheckLevel and tSettings.iCheckSearch == 1 then
local _,_,From,Reply,FileSize,FreeSlots,TotalSlots,HubNameTTH = string.find(Data, "^%$SR%s+(%S+)%s+(.*)"..string.char(5).."(%d+)%s+(%d+)%/(%d+)"..string.char(5).."(%S+)")
if Reply then
return tFunctions.Check_Main(curUser,Reply,5,HubNameTTH)
end
end
else
if iDebug == 1 then TraceBack() end
end
end
« Last Edit: 02 December, 2006, 01:01:48 by Mozzilla? »

Offline GeceBekcisi

  • Scripter
  • Lord
  • ******
  • Posts: 311
  • Karma: +10/-1
  • You don't need eyes to see, you need vision..
Re: UserBekcisi
« Reply #17 on: 02 December, 2006, 02:05:36 »
Try this please and post the output if any error happens..
Do you need an advanced user handling script? Download UserBekcisi today (Latest Edit)
Features: User + ISP + GeoIP database, user info + share checking and many more...

Offline Mozzilla?

  • Member
  • ***
  • Posts: 30
  • Karma: +1/-0
    • ReSurRecTioN NeTworkS - The BEST hubs on DC - Home
Re: UserBekcisi
« Reply #18 on: 02 December, 2006, 21:51:43 »
Thanks for your assistance GeceBekcisi

The script seems to have registered a bot called GeceBekcisi and i can't find it anywhere in the script.


Offline GeceBekcisi

  • Scripter
  • Lord
  • ******
  • Posts: 311
  • Karma: +10/-1
  • You don't need eyes to see, you need vision..
Re: UserBekcisi
« Reply #19 on: 03 December, 2006, 12:27:25 »
Well, yesterday I was trying to enter your hub and suddenly a PM popped up saying that I was regged with operator profile, and I couldn't enter your hub later just because I was not notified about the password. Would you mind checking it (not because I want to be an operator of your hub, because of your "GeceBekcisi" bot ;))?
Do you need an advanced user handling script? Download UserBekcisi today (Latest Edit)
Features: User + ISP + GeoIP database, user info + share checking and many more...

Offline amenay

  • Member
  • ***
  • Posts: 27
  • Karma: +10/-0
Re: UserBekcisi
« Reply #20 on: 12 December, 2006, 23:03:44 »
Attached below is UserBekcisi with full PxWSA l5.1 compatibility, and with GeoIP fixed. Report any problems here.

Offline GeceBekcisi

  • Scripter
  • Lord
  • ******
  • Posts: 311
  • Karma: +10/-1
  • You don't need eyes to see, you need vision..
Re: UserBekcisi
« Reply #21 on: 12 December, 2006, 23:39:40 »
Thank you amenay, I am honored by your efforts and ashamed by my laziness  :-[
Do you need an advanced user handling script? Download UserBekcisi today (Latest Edit)
Features: User + ISP + GeoIP database, user info + share checking and many more...

Offline 7P-Darkman

  • Fulll Member
  • ****
  • Posts: 70
  • Karma: +8/-0
  • Owner of HUB Pantanal - Brasil
    • HUB Pantanal - Brasil
Re: UserBekcisi
« Reply #22 on: 13 December, 2006, 09:37:49 »
Attached below is UserBekcisi with full PxWSA l5.1 compatibility, and with GeoIP fixed. Report any problems here.

The file attached is bad... verify, please

Respectfully,


7P-Darkman
Owner of HUB Pantanal - Brasil

Offline CrazyGuy

  • Viking
  • ****
  • Posts: 506
  • Karma: +83/-20
    • ?????=-_The NightHawk_-=?????
Re: UserBekcisi
« Reply #23 on: 13 December, 2006, 11:34:02 »
The file attached is bad... verify, please

Respectfully,


7P-Darkman

works for me

Offline amenay

  • Member
  • ***
  • Posts: 27
  • Karma: +10/-0
Re: UserBekcisi
« Reply #24 on: 30 December, 2006, 01:33:29 »
I was thinking back whenever I had to be more conservative on RAM, and how I'd go through the script and stop GeoIP from loading.. then realised maybe it'd be a good option to have in settings. So that's all this update is about, maybe some users shied away from the hefty usage created by GeoIP.  From my tests it made a dramatic difference.  Anyhow, instructions follow.

You'll need to either overwrite your settings file (UserBekcisi\System\Settings.lua) or add this line above iGeoIPisPublic:
Code: [Select]
--Would you like to enable the GeoIP lookup module?
iUseGeoIP = 1,

And you'll also need to delete your Settings.tbl file in UserBekcisi\Data so it can add the new field. (do this while the script is off, as it saves on exit)  The script will recreate this file from the  System\Settings.lua file on startup. Report any problems or questions back here.

Oh, yes.. one more thing, I've seen some conflicting information on where to place PxWSA files in some threads.  Well, I've found you can put them anywhere you want (I do so even with the latest version of D2AF and it updates fine) just so long as you have the Borland dependencies (cc3270.dll) in the PtokaX root.  So to get this working you'll need to have cc3270.dll in the PtokaX root directory. But please, anyone.. feel free to correct me if I'm mistaken.

//ame

PtokaX forum

Re: UserBekcisi
« Reply #24 on: 30 December, 2006, 01:33:29 »