Author Topic: ptokax dc hubb 0.3.2.6 testdrive 4 problem!  (Read 2680 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline digitalwanker

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
ptokax dc hubb 0.3.2.6 testdrive 4 problem!
« on: 11 January, 2004, 13:32:47 »
I?m running a hub and suddenly i got this message, "Access violation at address 004531B3 in module "PtokaX.exe". Read of address 00003A00!

Anybody know whats up??

PtokaX forum

ptokax dc hubb 0.3.2.6 testdrive 4 problem!
« on: 11 January, 2004, 13:32:47 »

Offline plop

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 2 464
  • Karma: +37/-0
(No subject)
« Reply #1 on: 11 January, 2004, 23:11:49 »
Quote
Originally posted by digitalwanker
I?m running a hub and suddenly i got this message, "Access violation at address 004531B3 in module "PtokaX.exe". Read of address 00003A00!

Anybody know whats up??
thats a known bug in that ptokax version.
if you browse the scripts archive you'll find a thingy 2 close them automaticly.

plop
« Last Edit: 11 January, 2004, 23:12:19 by plop »
http://www.plop.nl lua scripts/howto\'s.
http://www.thegoldenangel.net
http://www.vikingshub.com
http://www.lua.org

>>----> he who fights hatred with hatred, drives the spreading of hatred <----<<

Offline AirForce

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #2 on: 24 October, 2004, 17:24:37 »
I ahve got another error that conatins:

Windows socket error: (10049), on API 'connect'

I cant find in internet any slituon for this problem, please help me...

imby

  • Guest
(No subject)
« Reply #3 on: 24 October, 2004, 19:01:26 »
I think everyone knows the real solution to your error.

Offline AirForce

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #4 on: 24 October, 2004, 21:54:48 »
And what is the solution and what coused this trouble?

PtokaX forum

(No subject)
« Reply #4 on: 24 October, 2004, 21:54:48 »