Author Topic: Hub-Link *Beta 3* is out!!  (Read 4309 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HaArD

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 104
  • Karma: +2/-1
Hub-Link *Beta 3* is out!!
« on: 25 January, 2004, 15:02:56 »

Hub-Link v1.03 *Beta 3* is now available for download through Sourceforge:

http://hub-link.sourceforge.net

http://sourceforge.net/project/showfiles.p...ckage_id=107867

*Beta 3* includes Support Scripts for Neo-Modus and SDCH Hubs.
Scripts are planned for PtokaX, OpenDCHub and SBHub

Multi-Hub Chat has been tested with NMDC, SDCH,PtokaX, Y-Hub, SBHub, Ryalth, and X-Hub

PtokaX forum

Hub-Link *Beta 3* is out!!
« on: 25 January, 2004, 15:02:56 »

Offline AlwaysConnected

  • Lord
  • ***
  • Posts: 460
  • Karma: +2/-0
(No subject)
« Reply #1 on: 25 January, 2004, 17:50:25 »
sounds good

Offline Cyberia

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 108
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #2 on: 25 January, 2004, 18:39:43 »
Looks good

Offline AlwaysConnected

  • Lord
  • ***
  • Posts: 460
  • Karma: +2/-0
(No subject)
« Reply #3 on: 25 January, 2004, 19:20:58 »
but the chat with 2 ptokax does not work :(

Offline Typhoon

  • Lord
  • ***
  • Posts: 397
  • Karma: +22/-3
  • PGE Developer
    • PGE Homepage
(No subject)
« Reply #4 on: 25 January, 2004, 20:06:05 »
anyone knows of a multi chat for op-chat only between 2 hubs ??



Offline HaArD

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 104
  • Karma: +2/-1
(No subject)
« Reply #5 on: 25 January, 2004, 20:36:49 »
Multichat between two PtokaX hubs DOES work. I've done it.

Visit the Supports Forums for help getting it set up correctly.

If the OPChat has the same name in both hubs then you can configure Hub-LInk so that OpChat is linked too.

Offline Typhoon

  • Lord
  • ***
  • Posts: 397
  • Karma: +22/-3
  • PGE Developer
    • PGE Homepage
(No subject)
« Reply #6 on: 25 January, 2004, 21:11:30 »
but then it will show the multi chat on both the mains to, and thats not my purpose....
only opchat and not main..

if hublink or some other program can do it i am going to use it..

...



Offline HaArD

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 104
  • Karma: +2/-1
(No subject)
« Reply #7 on: 25 January, 2004, 23:50:47 »
hmmm.... interesting idea.... I created a post in my features request section so I don't forget it.

I'm not sure if you could configure Hub-Link to do this now or not...   ?(

Offline Typhoon

  • Lord
  • ***
  • Posts: 397
  • Karma: +22/-3
  • PGE Developer
    • PGE Homepage
(No subject)
« Reply #8 on: 26 January, 2004, 18:05:07 »
thx a lot HaArD .. hope to see something like that..  or just a on/off switch for the main chats ...



Offline HaArD

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 104
  • Karma: +2/-1
(No subject)
« Reply #9 on: 26 January, 2004, 23:25:33 »
Just a wacky idea here but....

Since there is a filter for Main Chat to block certain messages from being sent or received...

If you wanted to use hub-link on your network for OpChat only in all the hubs you could set filters for a,b,c,d,... and A,B,C,D,.... and 0,1,2,3....  62 filters and you've pretty much blocked everything since all chat has at least one letter or number in it right?

Not a great solution, but it would work....

Offline Typhoon

  • Lord
  • ***
  • Posts: 397
  • Karma: +22/-3
  • PGE Developer
    • PGE Homepage
(No subject)
« Reply #10 on: 27 January, 2004, 20:28:15 »
hmm, you are right on that one.. i am gonna try it out later and give some feedback, but it would still be nice for a on/off switch  instead of making a little cheat like now :) ...



Offline BlazeXxX

  • Lord
  • ***
  • Posts: 375
  • Karma: +3/-0
(No subject)
« Reply #11 on: 28 January, 2004, 11:20:09 »
great one. But is ptokax one out yet? i saw on the site, it says coming soon?

Does this link chat only or the users too ?
So for e.g.

Hub A = 200 users
Hub B = 300 users

After linking

Both hub wud show 500 users? and both hub users can participate in chat ?

I don't get what this program is for  ?(

Offline [PT]CableGuy

  • Forum Ace
  • *****
  • Posts: 98
  • Karma: +1/-0
(No subject)
« Reply #12 on: 03 February, 2004, 03:50:05 »
Quote
Originally posted by BlazeXxX
...I don't get what this program is for...
Hi BlazeXxX.
In the case of PtoKax , the Hub-Link lua script is not ready yet.

But if you try and connect a ptokax hub with NO Hub-Link scripts  to the Hub-Link...
it will work in the main chat...well , you'll not see all users (300+200) but you can chat with them. :D

The only hub softwares that are FULLY SUPORTED (search,chat,download) are:
NMDC and SDCH.
Other hub softwares are in the "run" to multi-hubbing also.
Lets wait or "give them" a help to accomplish the Multi-Hub scripts !!!! :]

Offline xfiles

  • Member
  • ***
  • Posts: 48
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #13 on: 03 February, 2004, 04:42:24 »
Oi [PT]CableGuy,

obrigado pela informacao. :)




for those who can?t read portuguese... ;)

Hi [PT]CableGuy,

thx for the information.

PtokaX forum

(No subject)
« Reply #13 on: 03 February, 2004, 04:42:24 »