Author Topic: I DUNNO WATS GOIN ON  (Read 5063 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline --J4TT--

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
I DUNNO WATS GOIN ON
« on: 26 July, 2005, 17:51:40 »
I have Downloaded the latest Robocop But somehow it doesnt seem to open.  Everytime i click on the icon a error message appears.  I have downloaded robocop 10.01!!! Someone please help and let me now what i can do to get rid of this and get robocop working!!!

It is definaltly an Apllication error.

PtokaX forum

I DUNNO WATS GOIN ON
« on: 26 July, 2005, 17:51:40 »

Offline Corayzon

  • Lord
  • ***
  • Posts: 464
  • Karma: +1/-0
(No subject)
« Reply #1 on: 26 July, 2005, 18:18:33 »
u can start by posting what the error says =]

Offline --J4TT--

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #2 on: 27 July, 2005, 13:56:56 »
Well My robocop is working now becuase i downloaded net1.1 but now the robocop doesnt work with my ptokax.  When i start my ptokax the robocop doesnt come in either.. Helpp!!

imby

  • Guest
(No subject)
« Reply #3 on: 27 July, 2005, 14:02:33 »
Quote
Originally posted by --J4TT--
When i start my ptokax the robocop doesnt come in either.. Helpp!!

elaborate

Offline Baad-Boi

  • Member
  • ***
  • Posts: 32
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #4 on: 28 July, 2005, 03:29:55 »
oi J4TT

Send me ur hub on msn i'll fix it




AGAIN


u been messin about wid da robocop settings

Offline --J4TT--

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #5 on: 29 July, 2005, 20:56:17 »
I hav now fixed Robocop. I have it running on my hub.  khalsa-junction.no-ip.info !!! But i now need scripts.  i need right hand click scripts made personally for the hub.  e..g when some1 presses +albums or +singles they will get a list of albums and singles.  i also want a right hand click command for this can any one help???

Offline Baad-Boi

  • Member
  • ***
  • Posts: 32
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #6 on: 31 July, 2005, 13:52:01 »
wazzuuppppppppppppppppppppppppp


oi u need

FRESH STUFF BY  C  H  I  L  L  A

it dose wat u want it 2 u get my drift

you need da V.2.60 virsion

need it juss ask me u get me

Offline --J4TT--

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #7 on: 02 August, 2005, 17:28:08 »
can some1 help me i need a trivia for YnHub??

Offline Dessamator

  • Scripter
  • Emperor
  • ******
  • Posts: 1 262
  • Karma: +13/-9
(No subject)
« Reply #8 on: 02 August, 2005, 22:02:07 »
this is a lua language board, and the scripts are mainly for ptokax,  maybe u should try another forum .
Ignorance is Bliss.

Offline --J4TT--

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #9 on: 05 August, 2005, 18:51:47 »
OK sorry i have trivia for Ptokax but i want to make my own question and answers.  oh and my ptokax scripts are playing up when i register a op they become a master. its as if each step becomes one higher.  can someone give me the answer to how 2 make your own trivia for ptokax hub.  Thank You. and i also want to make my own right hand click commands such as +albums or +singles can someone plz help Thnk You!!!

Offline Baad-Boi

  • Member
  • ***
  • Posts: 32
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #10 on: 05 August, 2005, 19:28:44 »
right 1st u need 2 make ur own qustion u'll find a qustion file in ur scripts and u can edit ur qustionzz der

and download a new Ptokax 3.3.21


dat shound do the job

Offline --J4TT--

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #11 on: 05 August, 2005, 21:25:11 »
baad-boi can i get ur msn so i can send u my hub since im having some difficulties with registering users!! Everytime i register a user they hav a key next to there name and they are registered as operator so it says in the new ptokax box  ?(   I nee tyo reg users as reg not as oprator!!

Offline ?Tr??T_????

  • Triple Ace
  • **
  • Posts: 213
  • Karma: +0/-1
profiles
« Reply #12 on: 05 August, 2005, 22:19:53 »
u must see all of ur folders of robocop and u will find some folder with a subfolder renamed ptokax 17.02 or higer, when u open it u will find a readme and a profile.xml..
read the readme propely and u will do it

hope it works 8)

Offline --J4TT--

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
(No subject)
« Reply #13 on: 01 October, 2005, 18:02:03 »
I have a good hub that is up and running but now i want it to have extra features!! I want it to have a good right hand command where users can search for latest albums and singles usually the link is connected 2 +album and i also want to create a trivia and add some other cool stuff can ne help me out!! but i do not want neting liek xsthetic!! i want to create the album list jus dont no how the hub uses it!!

Offline bastya_elvtars

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 3 725
  • Karma: +173/-7
  • The rock n' roll doctor
    • The FreshStuff3 Site
(No subject)
« Reply #14 on: 01 October, 2005, 18:12:39 »
Quote
Originally posted by --J4TT--
I have a good hub that is up and running but now i want it to have extra features!! I want it to have a good right hand command where users can search for latest albums and singles usually the link is connected 2 +album and i also want to create a trivia and add some other cool stuff can ne help me out!! but i do not want neting liek xsthetic!! i want to create the album list jus dont no how the hub uses it!!

See this .
Everything could have been anything else and it would have just as much meaning.

PtokaX forum

(No subject)
« Reply #14 on: 01 October, 2005, 18:12:39 »