Author Topic: users pm  (Read 2674 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TopCat

  • Member
  • ***
  • Posts: 28
  • Karma: +1/-0
users pm
« on: 26 September, 2006, 13:15:35 »
Hi Optimus,

I got complanes from users how try to pm a key holder. it seems it is not possible for users to pm a netfounder ,master or Operator.
don't know if its a bug because ive got no errors.
maby something ive got to change so it is possible ????
I hope you can help me because its irritating that users cant pm me. keep getting complanes  ;D

greetings TopCat
???? TOPCAT'S HOUSE ????

topcat.no-ip.biz:411

PtokaX forum

users pm
« on: 26 September, 2006, 13:15:35 »

Offline ??']['??l?

  • Member
  • ***
  • Posts: 32
  • Karma: +0/-1
Re: users pm
« Reply #1 on: 26 September, 2006, 19:50:42 »
Look at the robocop.exe/profiles, select a user from top the right... then select actions and u can choose from there to which profile users are allowed to send PM`s... :P

Offline TopCat

  • Member
  • ***
  • Posts: 28
  • Karma: +1/-0
Re: users pm
« Reply #2 on: 26 September, 2006, 20:49:12 »
yeah in know , but there vinkt on so it shout be working but it dosn't.
there all turned on. but users still cant pm key holders
???? TOPCAT'S HOUSE ????

topcat.no-ip.biz:411

Herodes

  • Guest
Re: users pm
« Reply #3 on: 26 September, 2006, 22:30:26 »
yeah in know , but there vinkt on so it shout be working but it dosn't.
there all turned on. but users still cant pm key holders

what other scripts are you running ?
Maybe that is where the problem lies...
Also double triple check your settings again ;)
In PtokaX gui and also in Robocop

Offline TopCat

  • Member
  • ***
  • Posts: 28
  • Karma: +1/-0
Re: users pm
« Reply #4 on: 27 September, 2006, 10:50:56 »
hi herodes ,
about what you said of scripts taht may be the cause. i started testing by putting script by script in to the hub
and yes.  i found the problem. its lucifer666 that causing the problem
don't know what to change in the lua so teh gets solved.
maiby any idees ?????
greetings TopCat
« Last Edit: 27 September, 2006, 11:02:44 by TopCat »
???? TOPCAT'S HOUSE ????

topcat.no-ip.biz:411

Offline TopCat

  • Member
  • ***
  • Posts: 28
  • Karma: +1/-0
Re: users pm
« Reply #5 on: 27 September, 2006, 11:40:49 »
hi herodes ,
about what you said of scripts taht may be the cause. i started testing by putting script by script in to the hub
and yes.  i found the problem. its lucifer666 that causing the problem
don't know what to change in the lua so teh gets solved.
maiby any idees ?????
greetings TopCat
ive solved the problem by adding the urlier version off lucifer666   . now everything works great.
thx for the tip Herodes  ;D
???? TOPCAT'S HOUSE ????

topcat.no-ip.biz:411

Herodes

  • Guest
Re: users pm
« Reply #6 on: 27 September, 2006, 12:05:18 »
ive solved the problem by adding the urlier version off lucifer666   . now everything works great.
thx for the tip Herodes  ;D

my duty sir ;)

PtokaX forum

Re: users pm
« Reply #6 on: 27 September, 2006, 12:05:18 »