Author Topic: 0.3.5.2e  (Read 6443 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PPK

  • Administrator
  • Emperor
  • *****
  • Posts: 1 481
  • Karma: +209/-22
  • PtokaX developer
0.3.5.2e
« on: 23 January, 2007, 17:11:34 »
New testing version is here.

Quote from: Changelog
Added: Debug output to special.log when memory allocations failed, or some other things fail.
Fixed: Buffer overflow on some bad Direct Connect commands.

Full online PtokaX changelog is available in Wiki.

//EDIT
Known bugs, fixed for next testing version:
False script error when you enable script and hub is stopped (thx CrazyGuy for report).
Crash on !drop used for not existing nick (thx nikita800 for report).
« Last Edit: 26 January, 2007, 15:15:36 by PPK »
"Most of you are familiar with the virtues of a programmer. There are three, of course: laziness, impatience, and hubris." - Larry Wall

PtokaX forum

0.3.5.2e
« on: 23 January, 2007, 17:11:34 »

Offline jay-dee

  • Member
  • ***
  • Posts: 41
  • Karma: +1/-0
  • "i was born house- i will die house"
Re: 0.3.5.2e
« Reply #1 on: 26 January, 2007, 06:34:26 »
 ???
the new version doesn't conect...

i got this:


server socket bind error:WSAEADDRINUSE (10048) for port :1209

now im back too my previous version it tells the same???

i cant connect none of my ptokax collection, what seems to be the problem??

regards jaydee
"i was born house- i will die house"

Offline bastya_elvtars

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 3 752
  • Karma: +173/-7
  • The rock n' roll doctor
    • The FreshStuff3 Site
Re: 0.3.5.2e
« Reply #2 on: 26 January, 2007, 12:20:34 »
Port 1209 is used by something else. Does it work with another port?
Everything could have been anything else and it would have just as much meaning.

Offline jay-dee

  • Member
  • ***
  • Posts: 41
  • Karma: +1/-0
  • "i was born house- i will die house"
Re: 0.3.5.2e
« Reply #3 on: 26 January, 2007, 13:27:40 »
all ports it gives an error........ ???

where can i find some program that checks my ports listed what im using???

regards jaydee
"i was born house- i will die house"

Offline bastya_elvtars

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 3 752
  • Karma: +173/-7
  • The rock n' roll doctor
    • The FreshStuff3 Site
Re: 0.3.5.2e
« Reply #4 on: 26 January, 2007, 13:57:41 »
tcpview
Everything could have been anything else and it would have just as much meaning.

Offline CrazyGuy

  • Viking
  • ****
  • Posts: 506
  • Karma: +83/-20
    • ?????=-_The NightHawk_-=?????
Re: 0.3.5.2e
« Reply #5 on: 26 January, 2007, 16:59:57 »
???
the new version doesn't conect...

i got this:


server socket bind error:WSAEADDRINUSE (10048) for port :1209

now im back too my previous version it tells the same???

i cant connect none of my ptokax collection, what seems to be the problem??

regards jaydee


Check if you don't accidently have both the old and new version of Px running at the same time  ;)
Maybe a reboot isn't a bad idea either

Offline Snooze

  • Scripter
  • Viking
  • ******
  • Posts: 606
  • Karma: +54/-3
    • DiXBoT Website
Re: 0.3.5.2e
« Reply #6 on: 26 January, 2007, 17:45:11 »
You could check Task Manager if the process "PtokaX.exe" is running more than once..



Greets,
Snooze

Offline Josecar

  • Member
  • ***
  • Posts: 45
  • Karma: +1/-0
Re: 0.3.5.2e
« Reply #7 on: 30 January, 2007, 22:35:20 »
I've an answer about the function NickTempBan

That function is not supossed put timeban only the nick, be or not connected the user?

If so, please check this. Seems to me that when the user is connected, the tempban is to Nick and IP.

Thanks in advance



Offline -SkA-

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 133
  • Karma: +24/-2
Re: 0.3.5.2e
« Reply #8 on: 31 January, 2007, 08:55:34 »
I've an answer about the function NickTempBan

That function is not supossed put timeban only the nick, be or not connected the user?

If so, please check this. Seems to me that when the user is connected, the tempban is to Nick and IP.

Thanks in advance




Hello,

Just checked. If user is online, "!nicktempban" tempban only user nick.
???:::??x??em?-N????:::??? ?wN??

BrianzaLand Blog" style="border:0

Offline Josecar

  • Member
  • ***
  • Posts: 45
  • Karma: +1/-0
Re: 0.3.5.2e
« Reply #9 on: 31 January, 2007, 12:12:39 »
I was not talking about !nicktempban, I was talking of the function nicktempban for scripts, abaut NickTempBan() and user:Nicktempban()

I checked NickTempBan() many times, had to put a user:Disconnect() first and then call the function with the nick.


Offline tizperc

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
  • ? [ Mozilla Firefox DC Hub ]
Re: 0.3.5.2e
« Reply #10 on: 01 February, 2007, 21:42:25 »
Hi! My problem is that the language sometimes swithes automatically from hungarian to english!  ???


Offline CrazyGuy

  • Viking
  • ****
  • Posts: 506
  • Karma: +83/-20
    • ?????=-_The NightHawk_-=?????
Re: 0.3.5.2e
« Reply #11 on: 02 February, 2007, 17:11:00 »
Hi! My problem is that the language sometimes swithes automatically from hungarian to english!  ???

Is this when telling users they have wrong IP ?

Offline PPK

  • Administrator
  • Emperor
  • *****
  • Posts: 1 481
  • Karma: +209/-22
  • PtokaX developer
Re: 0.3.5.2e
« Reply #12 on: 03 February, 2007, 17:20:52 »
If so, please check this. Seems to me that when the user is connected, the tempban is to Nick and IP.
Checked and it is only Nick ban, IP is here only for info and user from same IP with different nick is allowed to login to hub  ::)
"Most of you are familiar with the virtues of a programmer. There are three, of course: laziness, impatience, and hubris." - Larry Wall

Offline Josecar

  • Member
  • ***
  • Posts: 45
  • Karma: +1/-0
Re: 0.3.5.2e
« Reply #13 on: 03 February, 2007, 19:50:24 »
Thank you very much for clear that.

PtokaX forum

Re: 0.3.5.2e
« Reply #13 on: 03 February, 2007, 19:50:24 »