Author Topic: Reload Client tags  (Read 2534 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tw?sT?d-d?v

  • Lord
  • ***
  • Posts: 436
  • Karma: +79/-2
    • EURO-OP
Reload Client tags
« on: 23 January, 2007, 19:50:59 »
Is it possible to add button like Reload txt files for Client tags ?

Or maybe a Box or somethin in Th GUI so you could add a clients Tag and save it to the XML file without having to restart hub for it to take effect ?

PtokaX forum

Reload Client tags
« on: 23 January, 2007, 19:50:59 »

Offline bastya_elvtars

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 3 730
  • Karma: +173/-7
  • The rock n' roll doctor
    • The FreshStuff3 Site
Re: Reload Client tags
« Reply #1 on: 23 January, 2007, 20:11:01 »
This has been requested before and I am also wondering whether it will be implemented some time.
Everything could have been anything else and it would have just as much meaning.

Offline PPK

  • Administrator
  • Emperor
  • *****
  • Posts: 1 478
  • Karma: +209/-22
  • PtokaX developer
Re: Reload Client tags
« Reply #2 on: 24 January, 2007, 03:49:11 »
With changes in last betas is reloading of client tags when hub running impossible  ::)
"Most of you are familiar with the virtues of a programmer. There are three, of course: laziness, impatience, and hubris." - Larry Wall

Offline bastya_elvtars

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 3 730
  • Karma: +173/-7
  • The rock n' roll doctor
    • The FreshStuff3 Site
Re: Reload Client tags
« Reply #3 on: 24 January, 2007, 17:19:19 »
With changes in last betas is reloading of client tags when hub running impossible  ::)

How come?
Everything could have been anything else and it would have just as much meaning.

Offline PPK

  • Administrator
  • Emperor
  • *****
  • Posts: 1 478
  • Karma: +209/-22
  • PtokaX developer
Re: Reload Client tags
« Reply #4 on: 24 January, 2007, 17:31:27 »
Because user structure now contains only pointer to client name from clienttags file, and this pointer will on reload points to wrong memory ::)
"Most of you are familiar with the virtues of a programmer. There are three, of course: laziness, impatience, and hubris." - Larry Wall

Offline Tw?sT?d-d?v

  • Lord
  • ***
  • Posts: 436
  • Karma: +79/-2
    • EURO-OP
Re: Reload Client tags
« Reply #5 on: 24 January, 2007, 18:00:50 »
Ok thx for answers PPK , Next question is it at all possible to do via script ?

Offline bastya_elvtars

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 3 730
  • Karma: +173/-7
  • The rock n' roll doctor
    • The FreshStuff3 Site
Re: Reload Client tags
« Reply #6 on: 24 January, 2007, 20:18:05 »
Ok thx for answers PPK , Next question is it at all possible to do via script ?

Yes, it can be done via script, I have already done that when PtokaX did not have this functionality. However, the clienttags are quite useless this way unless scripters provide a new one with their scripts.
Everything could have been anything else and it would have just as much meaning.

PtokaX forum

Re: Reload Client tags
« Reply #6 on: 24 January, 2007, 20:18:05 »