Author Topic: NO-IP Help  (Read 1698 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Creative

  • Fulll Member
  • ****
  • Posts: 73
  • Karma: +8/-3
NO-IP Help
« on: 25 July, 2007, 18:37:03 »
I use "No-IP Dynamic Update Client (DUC) v2.2.1" to host my hub thru NET.
But if i tick on 'Resolve to IP' and on 'Listen only on this IP' then using DUC, users cannot connect to HUB.
What to do so that even if these 2 options are ticked then users will be able to connect?

PtokaX forum

NO-IP Help
« on: 25 July, 2007, 18:37:03 »

Offline bastya_elvtars

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 3 725
  • Karma: +173/-7
  • The rock n' roll doctor
    • The FreshStuff3 Site
Re: NO-IP Help
« Reply #1 on: 25 July, 2007, 20:19:34 »
Tell us your hub address (it's ok to post it here).
Everything could have been anything else and it would have just as much meaning.

Offline Creative

  • Fulll Member
  • ****
  • Posts: 73
  • Karma: +8/-3
Re: NO-IP Help
« Reply #2 on: 26 July, 2007, 07:12:35 »
towerhub.hopto.org

Offline -SkA-

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 133
  • Karma: +24/-2
Re: NO-IP Help
« Reply #3 on: 26 July, 2007, 09:10:23 »
I use "No-IP Dynamic Update Client (DUC) v2.2.1" to host my hub thru NET.
But if i tick on 'Resolve to IP' and on 'Listen only on this IP' then using DUC, users cannot connect to HUB.
What to do so that even if these 2 options are ticked then users will be able to connect?

Remember that no-ip.com do not allow P2P and they could block your address at anytime  :(
???:::??x??em?-N????:::??? ?wN??

BrianzaLand Blog" style="border:0

PtokaX forum

Re: NO-IP Help
« Reply #3 on: 26 July, 2007, 09:10:23 »