Author Topic: Redirect request received to a hub that's already connected  (Read 3504 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline adaykin

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 12
  • Karma: +14/-0
Redirect request received to a hub that's already connected
« on: 11 September, 2007, 01:11:50 »
[16:12:49] *** Connecting to 127.0.0.1...
[16:12:49] *** Connected
[16:12:49] <Hub_Security_Bot> You are being redirected to 127.0.0.1
[16:12:49] *** Redirect request received to a hub that's already connected
[16:12:49] *** Disconnected

I started the ptokax, opened up strong dc++, went to connect to 127.0.0.1, and got that message above
« Last Edit: 11 September, 2007, 01:17:21 by adaykin »

PtokaX forum

Redirect request received to a hub that's already connected
« on: 11 September, 2007, 01:11:50 »

Offline adaykin

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 12
  • Karma: +14/-0
Re: Redirect request received to a hub that's already connected
« Reply #1 on: 11 September, 2007, 05:05:56 »
ok I did that, still getting the same error message. How did you know how to put that in is there a instructions file in PtokaX that I am missing or something?

Offline CrazyGuy

  • Viking
  • ****
  • Posts: 506
  • Karma: +83/-20
    • ?????=-_The NightHawk_-=?????
Re: Redirect request received to a hub that's already connected
« Reply #2 on: 11 September, 2007, 05:12:36 »
The suggestion American Idiot gave is the direct result of some scripts not accepting all clients by default. (I.e. RoboCop)

Since you still have this message, you may wanna look if you have PtokaX set to Redirect All Connecting Users.
Or maybe, hub is full ?

Offline adaykin

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 12
  • Karma: +14/-0
Re: Redirect request received to a hub that's already connected
« Reply #3 on: 11 September, 2007, 05:30:09 »
ok I turned that setting off, but when I opened up Strong DC++ and connected to 127.0.0.1 (In the settings for Strong DC++ I have the user name as "Andy", and the admin name in PtokaX is "Andy" as well) I got a message saying name you are using is reserved. It seems like it thinks that the admin user "Andy" in Ptokax is already logged in. If it is in fact logged in already how would I log in as the admin then to Strong DC++?

Offline adaykin

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 12
  • Karma: +14/-0
Re: Redirect request received to a hub that's already connected
« Reply #4 on: 11 September, 2007, 05:54:05 »
Yep I already did that too. Do you have an im, since this is a lot of back and forth, you can pm if this is ok with you.

Offline CrazyGuy

  • Viking
  • ****
  • Posts: 506
  • Karma: +83/-20
    • ?????=-_The NightHawk_-=?????
Re: Redirect request received to a hub that's already connected
« Reply #5 on: 11 September, 2007, 23:45:27 »
the PtokaX Admins Hub is for this purpose

dchub://ptokax-lua.damnserver.com:2006

Offline adaykin

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 12
  • Karma: +14/-0
Re: Redirect request received to a hub that's already connected
« Reply #6 on: 12 September, 2007, 00:55:18 »
tried following the link, I assume you wanted me to just put it in a browser...here's the message in Strong DC++

[15:50:14] *** Connecting to ptokax-lua.damnserver.com:2006...
[15:50:15] *** Connected
[15:50:16] <-=PtokaX=-> This hub is running PtokaX DC Hub 0.3.6.0c1 (UpTime: 8 days, 2 hours, 32 minutes)
[15:50:16] <-=PtokaX=-> Welcome Andy, [ 3 ] Unregistered User's PtokaX 0.3.6.0 commands enabled. Right click hub tab or user list for menu.
[15:50:16] <-=PtokaX=-> *** You need to be an operator in atleast 1 hub to be here.
[15:50:17] *** Connection closed

Offline CrazyGuy

  • Viking
  • ****
  • Posts: 506
  • Karma: +83/-20
    • ?????=-_The NightHawk_-=?????
Re: Redirect request received to a hub that's already connected
« Reply #7 on: 12 September, 2007, 21:10:25 »
account info in your personal messages

PtokaX forum

Re: Redirect request received to a hub that's already connected
« Reply #7 on: 12 September, 2007, 21:10:25 »