Author Topic: RUNTIME ERROR  (Read 2061 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Barca

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 19
  • Karma: +1/-2
  • I like going into detail of every topic.....
    • School Project
RUNTIME ERROR
« on: 03 March, 2009, 10:47:06 »
hello all
i use ptokax 0.4.1.1 and tried Grimoire and octavo but
Runtme error 9
Subscript out of range came
wat does this mean??
how to solve dis????
ptokax| ubuntu| linux

PtokaX forum

RUNTIME ERROR
« on: 03 March, 2009, 10:47:06 »

Offline Annie

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 104
  • Karma: +13/-5
Re: RUNTIME ERROR
« Reply #1 on: 04 March, 2009, 14:54:52 »
You need to get Grimoire v5.2.0 should be ok then

Offline Barca

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 19
  • Karma: +1/-2
  • I like going into detail of every topic.....
    • School Project
Re: RUNTIME ERROR
« Reply #2 on: 05 March, 2009, 07:33:14 »
yo annie
love u
thnkss a lot
now working good
ptokax| ubuntu| linux

Offline Annie

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 104
  • Karma: +13/-5
Re: RUNTIME ERROR
« Reply #3 on: 05 March, 2009, 23:43:13 »
Your very welcome  ;D

PtokaX forum

Re: RUNTIME ERROR
« Reply #3 on: 05 March, 2009, 23:43:13 »