Author Topic: MOTD Load a pic when hub starts?  (Read 4071 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline trytodealit

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
MOTD Load a pic when hub starts?
« on: 23 April, 2009, 13:41:14 »
hi, maybe its a stupid question:
is it possible to load a pic when the hub starts?

like in forums , where upload a pic and set a link then in the forum?

Thanks for any answer

greets
« Last Edit: 23 April, 2009, 14:12:19 by trytodealit »

PtokaX forum

MOTD Load a pic when hub starts?
« on: 23 April, 2009, 13:41:14 »

Offline ?StIfFLEr??

  • Triple Ace
  • **
  • Posts: 241
  • Karma: +17/-63
Re: MOTD Load a pic when hub starts?
« Reply #1 on: 23 April, 2009, 13:57:32 »
Not aware of anything like this.
Can u please specifuy your pic format. Is it .jpg?
may be it cant be done.
But u can surely send ascii (dotted images made by normal keyboardkeys used to make lookalike images!)
Hope someone replies with positive result.

Offline trytodealit

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
Re: MOTD Load a pic when hub starts?
« Reply #2 on: 23 April, 2009, 14:11:56 »
wow. that was fast :)

the format is .jpg... well the ascii thing i tried but...not so nice 

greets

Offline ?StIfFLEr??

  • Triple Ace
  • **
  • Posts: 241
  • Karma: +17/-63
Re: MOTD Load a pic when hub starts?
« Reply #3 on: 23 April, 2009, 15:15:06 »
:(
Then i think you should imagine how the image will look because i dont think any DC client will support .jpg display
and may be that's the reason ASCII were made.

Offline Azurious

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 102
  • Karma: +5/-17
    • DesiDeshat - The World Of Desi Stuff!!!
Re: MOTD Load a pic when hub starts?
« Reply #4 on: 23 April, 2009, 18:07:48 »
download any dc which support smiles & install it in ur pc. then convert ur image into .bmp put the image in similes folder & edit smiles xml file upto ur filename with path then u can repack into .exe or .msi & distribute it to ur clients & when they will connect you should add a code in motd same as the smilie u have added.

u can add many images like this & don't forget to activate Emotion pack by right click on similes.

   <Emoticon HintText="Thumbs Down!" PasteText="(n)" Expression="(n)" Bitmap="Images\Nerdcore\Transparent\thumbs_down.bmp"/>
   <Emoticon HintText="Thumbs Down!" PasteText=":no:" Expression=":no:" Bitmap="Images\Nerdcore\Transparent\thumbs_down.bmp"/>
   <Emoticon HintText="Thumbs Down!" PasteText=":(n)" Expression=":(n)" Bitmap="Images\Nerdcore\Transparent\thumbs_down.bmp"/>
http://www.desideshat.com - The World Of Desi Stuff!!!

Offline ?StIfFLEr??

  • Triple Ace
  • **
  • Posts: 241
  • Karma: +17/-63
Re: MOTD Load a pic when hub starts?
« Reply #5 on: 23 April, 2009, 18:12:00 »
wow.
Bravo....
nice idea azurious.....

Offline ?StIfFLEr??

  • Triple Ace
  • **
  • Posts: 241
  • Karma: +17/-63
Re: MOTD Load a pic when hub starts?
« Reply #6 on: 23 April, 2009, 18:14:08 »
Azuroius!!
MOTD Load a pic when hub starts?
The one which ur saying is like we send smileys right?
But can the same be done with MOTD...
What do you think about it if you got some suggestions please post.
MOTD i mean without distribution of the edited client!!
« Last Edit: 23 April, 2009, 18:15:52 by ?StIfFLEr?? »

Offline Azurious

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 102
  • Karma: +5/-17
    • DesiDeshat - The World Of Desi Stuff!!!
Re: MOTD Load a pic when hub starts?
« Reply #7 on: 23 April, 2009, 18:27:04 »
I have not tried it.... just got an idea u can use other stuffs like auto messages...don't know much about it, but i think it will work :D
http://www.desideshat.com - The World Of Desi Stuff!!!

Offline ?StIfFLEr??

  • Triple Ace
  • **
  • Posts: 241
  • Karma: +17/-63
Re: MOTD Load a pic when hub starts?
« Reply #8 on: 23 April, 2009, 18:27:58 »
will give it a try... give mr ur hub adress buddy we can talk over there .

Offline Azurious

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 102
  • Karma: +5/-17
    • DesiDeshat - The World Of Desi Stuff!!!
Re: MOTD Load a pic when hub starts?
« Reply #9 on: 23 April, 2009, 18:29:45 »
currently my hub is only running on a lan i will pm u the address whenever i will put it on wan
http://www.desideshat.com - The World Of Desi Stuff!!!

Offline ?StIfFLEr??

  • Triple Ace
  • **
  • Posts: 241
  • Karma: +17/-63
Re: MOTD Load a pic when hub starts?
« Reply #10 on: 23 April, 2009, 18:31:26 »
ok...

Offline Azurious

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 102
  • Karma: +5/-17
    • DesiDeshat - The World Of Desi Stuff!!!
Re: MOTD Load a pic when hub starts?
« Reply #11 on: 23 April, 2009, 18:35:37 »
dude check ur pm please
http://www.desideshat.com - The World Of Desi Stuff!!!

Offline trytodealit

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
Re: MOTD Load a pic when hub starts?
« Reply #12 on: 23 April, 2009, 19:17:32 »
hehe, thank you so much for this idea...i understood not all , but i will try my best and will come back to you

best regards

PtokaX forum

Re: MOTD Load a pic when hub starts?
« Reply #12 on: 23 April, 2009, 19:17:32 »