Author Topic: prefix  (Read 1742 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline atonal

  • Fulll Member
  • ****
  • Posts: 71
  • Karma: +1/-30
prefix
« on: 20 August, 2010, 00:17:29 »
When a user requests get this record ok

 Error! - You need to add '?.K.K.??' infront of your Nick to register. (Ex: ?.K.K.??Jhons

because i have this  reg prefix set ,  ?.K.K.??   so, When this user is logged so when the user make his !regme  is like this ejemp:



Please welcome our latest Registered User, ?.K.K.??jhons!
   ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
   Hubname:   blablabla
   Username:   ?.K.K.??jhons
   Password:   123456
   Userlevel:                   Reg
   HubAddress:   blaBLABLA:414
   ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


             But when I record from !Reg reg ,  is like this 
     
   ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
   hub b?lablabla
   ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
   Username:   jhons
   Password:   123344
   Userlevel:                   Reg
   HubAddress:   blaBLA.com:414
   ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

         why not get the prefix when using the !reg reg
             if I have it in force reg prefix  ?.K.K.??
          I think it should also see automatic prefix  when I use the command  !reg reg
              could give an explanation  thanks
  my suggestion is if there is any option for the command prefix is in  when a !reg reg ?

PtokaX forum

prefix
« on: 20 August, 2010, 00:17:29 »

Offline Snooze

  • Moderator
  • Viking
  • *****
  • Posts: 606
  • Karma: +54/-3
    • DiXBoT Website
Re: prefix
« Reply #1 on: 28 August, 2010, 17:57:07 »

PtokaX forum

Re: prefix
« Reply #1 on: 28 August, 2010, 17:57:07 »