Author Topic: Post PtokaX DC Hub 0.3.3.21 bugs here!  (Read 46786 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bastya_elvtars

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 3 744
  • Karma: +173/-7
  • The rock n' roll doctor
    • The FreshStuff3 Site
(No subject)
« Reply #175 on: 26 October, 2005, 02:02:56 »
Quote
Originally posted by GrinSlaW
hmm....i have a problem when i add a new script to the hub thats have richtclick menu it will not been shown  ?(  and if i delet a existing script that i can see the richtclick menu it will not be deleted in the hub it seems that either Ptokax or somethingels is freezing the richclick's  ?(  i have tried diffrent clients and the same thing happens...any one have a clue whats wrong ?

and Ptokax is not giving any errors and no syntax error and yes the cripts work if i type in the commands manualy

hope you gouy's understand my problem  :)


cheers

Unfortunately this is a protocol limitation. The script cannot flush its own rightclicks, it can only flush the whole rightclick menu which is not good. (AFAIK)

But this is not a PtokaX bug at all.
Everything could have been anything else and it would have just as much meaning.

PtokaX forum

(No subject)
« Reply #175 on: 26 October, 2005, 02:02:56 »

Offline GrinSlaW

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 121
  • Karma: +2/-0
  • Super
(No subject)
« Reply #176 on: 26 October, 2005, 02:31:13 »
ok but i have no problem with this before it just started for some days ago  ?(  dont exactly follow what you mean  :rolleyes: . it must be something thats blocks the script to show the rightclick menu dont know what that could be maybe it is that you answerd hehe  :P but do you have any clue how to fix it ? i suck in english, hard to explain how i mean  :rolleyes: it is no script thats blocks it i have treid one script in time and the same happens the richtclick menu dont shows in the client
.:: AcExtreme ::. | .:: AcPro ::.

Offline bastya_elvtars

  • Forum God
  • ****
  • Posts: 3 744
  • Karma: +173/-7
  • The rock n' roll doctor
    • The FreshStuff3 Site
(No subject)
« Reply #177 on: 26 October, 2005, 02:37:37 »
You can not remove specific menuitems. All or nothing. :D
Everything could have been anything else and it would have just as much meaning.

Offline GrinSlaW

  • Double Ace
  • *
  • Posts: 121
  • Karma: +2/-0
  • Super
(No subject)
« Reply #178 on: 26 October, 2005, 02:41:34 »
haha oki tanks for the help  :D have to look into it and see if it something i have done in scripts :)

cheers :)
.:: AcExtreme ::. | .:: AcPro ::.

Offline uffetjur

  • Lord
  • ***
  • Posts: 289
  • Karma: +4/-0
(No subject)
« Reply #179 on: 06 November, 2005, 05:50:22 »
i Think something is wrong with ptokax ul/dl wiew
compared with DU/meter it seems as it shows only the half of the netload.... this with +600 users.
I have confirmation that DU-meter shows the real netload to...
« Last Edit: 06 November, 2005, 05:51:11 by uffetjur »
Somewhere in Cyberspace

Offline PPK

  • Administrator
  • Emperor
  • *****
  • Posts: 1 481
  • Karma: +209/-22
  • PtokaX developer
(No subject)
« Reply #180 on: 06 November, 2005, 08:17:22 »
It show real data sent and received by hub (DC protocol data) as it return winsock... i don't know if is here way to get how much winsock add to this with TCP headers :rolleyes:
"Most of you are familiar with the virtues of a programmer. There are three, of course: laziness, impatience, and hubris." - Larry Wall

Offline uffetjur

  • Lord
  • ***
  • Posts: 289
  • Karma: +4/-0
(No subject)
« Reply #181 on: 06 November, 2005, 09:04:39 »
The problem is, it differs momentarely about 100 kib/s with 600 - 650 users connected especially in upload and thats almost double netload as shown in ptokax

This is the true netload with 600 - 650 users connected:
Period (Date)        Download          Upload   Both Directions  

2005-11-01            4,62 GB        14,48 GB          19,10 GB  
2005-11-02            4,79 GB        14,13 GB          18,92 GB  
2005-11-03            4,64 GB        12,77 GB          17,41 GB  
   
« Last Edit: 06 November, 2005, 09:16:39 by uffetjur »
Somewhere in Cyberspace

Offline exlepra

  • Member
  • ***
  • Posts: 40
  • Karma: +0/-0
massmsg
« Reply #182 on: 11 November, 2005, 16:09:55 »
Anyone else has that massmsg crash I posted earlier?
I have it without scirpts as well.

PtokaX forum

massmsg
« Reply #182 on: 11 November, 2005, 16:09:55 »